H&M “Denim OΝ” by OZON RAW

Μία φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές ταλαντούχους ανθρώπους που ζουν έντονα την καθημερινότητα της πόλης και δημιουργούν μέσα από αυτή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εχθές στο κατάστημα H&M της Ερμού, φίλοι του brand και του περιοδικού.

Διάσημοι καλεσμένοι, όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Όλγα Κουκλάκη, και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στο event και φωτογραφήθηκαν. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή

στο Denim Workshop ήταν φοβερή με τον κόσμο να διαλέγει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών DYI από τους Ελένη Κωστοπούλου (Cloudline Chic Flows), Μάρκο Ανδριώτη και Έλενα Ψάλτη και live εκτυπώσεις μοναδικών σχεδίων μεταξοτυπίας από Tind και Speyeral Silkscreens σε συνεργασία με το Corn Studio σε μία «Make your own Denim» εμπειρία.

Οι στιλιστικές συμβουλές από τους Sales Advisors της Η&Μ για ένα τέλειο Denim look και ο φωτογραφικός διαγωνισμός «Wear your own Denim» ολοκληρώθηκαν με περισσότερες από 650 συμμετοχές και ανέδειξαν ως νικήτρια της Η&Μ δωροεπιταγής των 100€, την Ξακουστή Μαργαρίτα!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα χαλαρό πάρτι με αναζωογονητικά ποτά και το DJ set από την Miss Linenwood.

Keywords
Τυχαία Θέματα