H μεγαλύτερη θαυμάστρια της Beyonce είναι η Adele!

10:15 4/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Κάτι που σίγουρα δε θα περίμενε κανείς για την Adele είναι η μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Beyonce. Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω instagram όταν η 27χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από το poster της Beyonce μετά την κυκλοφορία του νέου της album «Lemonade» γράφοντας: «To πρόσωπο

που με εμπνέει περισσότερο από κάθε άλλο και έχω την χαρά να θαυμάζω, είναι η Beyonce. Το ταλέντο, η ομορφιά, η χάρη και η επαγγελματική ηθική της αγγίζουν την κορυφή. Ο Θεός να την έχει καλά».

Λίγες μέρες πιο πριν, η Adele μίλησε ξανά ανοιχτά για τον θαυμασμό της προς την Beyonce λέγοντας μάλιστα ότι είναι το πιο σημαντικό (;) πρόσωπο στη ζωή της μετά από τον γιο της Angelo!

Aν και η δήλωση αυτή είναι υπερβολική, η αλήθεια είναι ότι το νέο album της Beyonce ξεχώρισε για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον λόγω του promo αφού κυκλοφόρησε πρώτα οπτικά και μετά ακουστικά και δεύτερον γιατί «ξεγυμνώνει» κάθε κρυφή πτυχή του εαυτού της και για το πως αισθάνεται η ίδια, από την φημολογούμενη απιστία του συζύγου της μέχρι και την κόρη της. προσθέτοντας μάλιστα καρέ από την προσωπική της ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα