H επιστροφή της Katie Holmes: Έτοιμη για μια νέα αρχή

Η Katie Holmes είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. Η 35χρονη ηθοποιός, που πριν από δύο χρόνια πήρε διαζύγιο από τον σούπερσταρ Tom Cruise, αφιερώνει τον χρόνο της στην 7χρονη κόρη της Suri, όμως επιτέλους είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή της. Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People, μοιράστηκε τις σκέψεις της για το φλερτ

και το πόσο ευάλωτη είναι μπροστά στον έρωτα.

Όπως ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, είναι πολύ πιο περίπλοκη και ευάλωτη από ό, τι την παρουσιάζει ο Τύπος. «Είμαι πολύ πιο ντροπαλή και πολύ πιο ευαίσθητη από ό, τι νομίζει ο κόσμος. Κλαίω διαρκώς. Αλήθεια». Μετά τον χωρισμό της από τον Cruise το 2012 προσπαθεί με σταθερά βήματα να ξαναχτίσει την καριέρα της. «Δεν θέλω αυτή η περίοδος της ζωής μου να με σημαδέψει για πάντα και να χαρακτηρίσει το ποια είμαι. Ήμουν και πριν ηθοποιός, και στη διάρκεια του γάμου μου, και τώρα».

Παρόλο που αγαπάει τη Νέα Υόρκη και βρήκε παρηγοριά εκεί μετά τον χωρισμό, τώρα πια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε αυτή και το Λος Άντζελες, καταρχάς λόγω του κλίματος, και δευτερευόντως για να έχει το παιδί της μια αυλή να παίζει. Όσο για την ανάγκη της να ερωτευτεί ξανά, τονίζει: «Είμαι πολύ συναισθηματικό άτομο. Φυσικά και θέλω να βρω ξανά τον έρωτα. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι τα όνειρα υλοποιούνται, ίσως όμως όχι όταν ακριβώς τα θέλεις. Για κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα