H Kylie Jenner θυμάται την εποχή που κανείς δεν ήθελε να τη φιλήσει

Δεν νομίζουμε ότι πλέον εκπλήσσεται κάποιος κάθε φορά που η Kylie jenner κάνει και μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, ίσα ίσα, η 19χρονη ζει και τρέφεται από αυτό το πράγμα, όπως και όλα τα μέλη της διάσημης οικογένειας. Η 19χρονη Kylie λοιπόν έδωσε ακόμα μία συνέντευξη όπου δεν δίστασε να μιλήσει για την πολύπαθη σχέση της με τον 26χρονο rapper Tyga αλλά και για το τόσο φλέγον θέμα των χειλιών της.

Για τον

Tyga είπε:

«Τον πρώτο χρόνο ξεκινήσαμε απλά κάνοντας παρέα, όλοι του έλεγαν να μην είναι μαζί μου. Κι εγώ ακόμα ακούω σχόλια τύπου «μη μένεις μαζί του». Δεν το κάνουμε όμως για το κοινό – αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Θέλουμε να είμαστε μαζί όλη την ώρα. Ποτέ δεν θυμώνουμε, προσπαθούμε πάντα να τα λύνουμε όλα».

Για τα χείλη της:

«Δεν ήμουν ούτε 17 ετών. Τι θα γινόταν αν έβγαινα να πω «Ξέρετε, έφτιαξα τα χείλη μου»; Τι θα σκέφτονταν όλες οι μαμάδες για εμένα; Τα παιδιά που είναι fans μου θα πίστευαν ότι τρελάθηκα. Δεν ήθελα να είμαι μια κακή επιρροή, δεν ήθελα να νομίζουν ότι πρέπει να κάνεις επεμβάσεις για να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Όλοι όμως νόμιζαν ότι είμαι τρελή που το κρύβω, επειδή ακριβώς ήταν τόσο προφανές.».

Για το ότι δε νιώθει θελκτική

«Είναι μία ανασφάλεια που είχα πάντα. Ένας που με είχε φιλήσει είχε πει «Τα χείλη σου είναι πολύ μικρά αλλά φιλάς πολύ ωραία. Δεν το περίμενα». Ήταν τόσο αγενές. Από τότε νόμιζα ότι όλοι πλέον στέκονταν στα χείλη μου και ένιωθα ότι κανείς δεν ήθελε να με φιλήσει.

Για τις υπερβολικές ενέσεις

«Όταν τα κάνεις πρώτη φορά, σκέφτεσαι ότι θα μπορούσαν να γίνουν λίγο μεγαλύτερα. Μετά πάλι ότι «έπεσαν» λίγο και χρειάζονται κι άλλο. Εγώ όμως το παράκανα. Ήταν πολύ επώδυνο».

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Kylie Jenner, Tyga, συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα