H Kim Kardashian αποκαλύπτει πως το στήθος της νικάει το νόμο της βαρύτητας

Μάλλον δεν είναι η πρώτη και η τελευταία σας έννοια αλλά η Kim Kardashian συνεχίζει να αποκαλύπτει μερικά από τα κοριτσίστικα μυστικά της και να δίνει απλόχερα tips στις χιλιάδες θαυμάστριες της μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας και του Insta λογαριασμού της αντίστοιχα.

Το αβυσσαλέα ντεκολτέ είμαι ομολογουμένως το φόρτε της Kim Kardashian και δεν καταπιέζει με τίποτα και για κανέναν λόγο τον εσωτερικό της κόσμο. Πρόσφατα λοιπόν αποκάλυψε πως κρατάει το στήθος της στητό όταν φοράει φορέματα ή μπλούζες που δεν επιτρέπουν σουτιέν. Ανέβασε μάλιστα και την ακόλουθη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας πως ακολουθεί αυτή την τακτική εδώ και πολλά χρόνια.

Η Kim Kardashian εφαρμόζει αυτοκόλλητες ταινίες στο στήθος της και έτσι καταφέρνει να τα βάζει με το νόμο της βαρύτητας. Ok Kim!

«Πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι το μυστικό μου τέχνασμα για να έχω τέλειο μπούστο στις εμφανίσεις μου» λέει και εξηγεί πως η χαρτοταινία είναι η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη «αποστολή», η οποία είναι η αγαπημένη της. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι το προφανές, δλδ. το δέρμα να είναι στεγνό και χωρίς κάποια κρέμα ή λοσιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα