H Kendall Jenner είναι πλέον και με τη βούλα το μεγαλύτερο supermodel της εποχής

Η Kendall Jenner είχε πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη, αλλά από χθες έχει ακόμα έναν: Είναι το μοντέλο του September Issue της Αμερικανικής Vogue, το οποίο είναι και το πιο κερδοφόρο τεύχος της έκδοσης και γι αυτό στο εξώφυλλό του δεν μπαίνουν τυχαία μοντέλα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Kendall και με τις ευλογίες πλέον της Anna Wintour είναι το πιο πετυχημένο και μεγαλύτερο supermodel της εποχής μας.

Στο τεύχος η μικρή αδερφή

της Kim, αλλά μεγαλύτερη της Kylie μίλησε για την οικογένειά της:

«Οι άνθρωποι λένε πολλά για εμάς και δεν είναι πάντα θετικά. Και εμείς ποτέ δεν λέμε κάτι. Απλά τα δεχόμαστε. Και μετά όταν μας γνωρίζουν, εκπλήσσονται ευχάριστα. Γιατί δεν είμαστε αυτοί που νομίζουν. Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που έμαθα από τις αδερφές μου είναι να μην παίρνω τίποτα στα σοβαρά. Απλά να το αφήνω και θα περάσει σε μία εβδομάδα. Έτσι μεγάλωσα. Οι αδερφές μου είναι τόσο δυνατές και έμαθαν εμένα και τη μικρή μου αδερφή να γίνουμε σκληρές και να μην μας επηρεάζουν όλα όσα ακούγονται».

Το πρώτο της show, που δεν κάλεσε την οικογένειά της:

«Ο Marc (Jacobs) κάλεσε ολόκληρη την οικογένειά μου σε αυτό το πρώτο μου show και εγώ ήμουν τύπου «Σας αγαπώ, αλλά μπορείτε σας παρακαλώ να μην έρθετε; Προσπαθώ πάρα πολύ για να με πάρουν στα σοβαρά….Νιώθω πως κατάφερα κάτι που είναι ολότελα δικό μου».

Και για την Caitlyn Jenner:

«Πλέον όλα είναι φυσιολογικά. Δεν είναι καθόλου παράξενο. Μερικές φορές κοιτάζω φωτογραφίες του μπαμπά μου όταν ήταν άντρας και στεναχωριέμαι λίγο – συγκινούμαι. Πρέπει να το ξεπεράσεις – έχεις ένα καινούργιο άνθρωπο να αγαπήσεις».

Και πώς ήταν όταν είδε την Caitlyn για πρώτη φορά:

«Όταν ήμασταν μικρές η Kylie και εγώ πιστεύαμε ότι είχε απατήσει τη μητέρα μας, γιατί είχε make up και βερνίκι νυχιών. Μια φορά είχαμε βρει σουτιέν. Φτερά. Και μια φορά έπεσα κατά λάθος πάνω της. Στο σπίτι. Δεν το περίμενε. Αυτό που έκανε ήταν να ξυπνάει πολύ νωρίς, να ντύνεται γυναίκα και να περιφέρεται μέσα στο σπίτι και μετά επέστρεφε στο να είναι ο Bruce και να μας πηγαίνει στο σχολείο. Οπότε ένα πρωί ξύπνησα στις 4 τα ξημερώματα γιατί διψούσα, πήγα κάτω στην κουζίνα και πήρα ένα μπουκάλι νερό. Και καθώς επέστρεφα στο δωμάτιό μου, ο μπαμπάς μου κατέβαινε τα σκαλιά φορώντας περούκα, make up και τακούνια. Και δεν με είδε. Κυριολεκτικά πάγωσα. Τότε ήταν η πρώτη φορά που είδα την Caitlyn».

Keywords
Τυχαία Θέματα