Gwyneth Paltrow-Chris Marin: Η ζωή τους μέχρι τον χωρισμό

Ο αρραβώνας με τον Brad Pitt, οι συναυλίες, η ήσυχη ζωή και το διαζύγιο!

Η ζωή της Gwyneth Paltrow ήταν πάντα ήσυχη και χαμηλών τόνων. Η Gwyneth ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανθρωπολογία αλλά η υποκριτική ήταν αυτή που της έκλεψε την καρδιά. Tο 1989 συμμετέχει σε ένα film που έχει σκηνοθετήσει ο πατέρας της ενώ

τα επόμενα πέντε χρόνια κάνει αξιόλογους ρόλους.

Το 1994 υποδύεται τη σύζυγο του Brad Pitt στην ταινία Se7en, μία ταινία-σταθμός στη ζωή της, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική. Η καριέρα της έχει ανοδική πορεία, ενώ η γνωριμία της με τον Brad Pitt κατέληξε σε σχέση. Οι δυο τους ήταν τρελά ερωτευμένοι, αρραβωνιάζονται και μένουν μαζί μέχρι το 1997, όποτε και ακυρώνουν τον αρραβώνα τους. Η Gwyneth πήρε την ευθύνη του χωρισμού λέγοντας πως ήταν πολύ μπερδεμένη εκείνη την περίοδο.

Λίγο καιρό μετά έρχεται πιο κοντά με τον ηθοποιό Ben Affleck και δημιουργούν μία όμορφη σχέση που κρατάει τρία χρόνια.

Δύο χρόνια μετά, πεθαίνει ο πατέρας της και η ηθοποιός είναι συντετριμμένη. Μετά από καιρό αποφασίζει να πάει στη συναυλία των Coldplay και στα backstage γνωρίζει τον άντρα που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο Chris Martin είχε όλα όσα εκείνη ήθελε και γι’αυτό και δεν άργησαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Τον Δεκέμβριο του 2003 παντρεύονται σε μία τελετή στην Καλιφόρνια και αποκτούν δύο παιδιά: Την Apple και τον Moses. Το όνομα Moses ήταν έμπνευση από ένα τραγούδι του Chris που είχε γράψει για την Gwyneth.


Για σχεδόν 11 χρόνια ζουν ευτυχισμένοι μεταξύ Λονδίνου, Νέας Υόρκης και Los Angeles και δε δίνουν δικαίωμα στον Κίτρινο Τύπο για τη σχέση τους, μέχρι που την Τρίτη, στις 25 Μαρτίου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω newsletter.
“Είμαστε πιο κοντά από ποτέ”, δήλωσε το ζευγάρι που θα παραμείνει οικογένεια για το καλό των παιδιών τους. Μάλιστα, τελευταίες πηγές τους θέλουν να έχουν πάει μαζί διακοπές, προκειμένου να περάσουν ποιοτικά χρόνια με τις δύο μεγάλες τους αγάπες. Τα παιδιά τους.

Tο σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη.

Η πολυτελής βίλα που θα ζει από εδώ και πέρα ο Chris Martin.

Keywords
Τυχαία Θέματα