Get the look: Το bohemian καφτάνι πρωταγωνιστεί

Αποτελεί ένα από τα λατρεμένα κομμάτια του καλοκαιριού. Καταφέρνει με την αξία του να βγαίνει στην πρώτη γραμμή των hot summer trends κι αυτό είναι κάτι που το καθιστά διαχρονικό. Το μποέμ ύφος του είναι ένας ακόμη λόγος που το βάζει στο επίκεντρο του στιλ κι ένας παραπάνω λόγος να θέλουμε να το υιοθετήσουμε στα summer looks μας. Τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι αυτά που θα το απογειώσουν γι αυτό ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το πιο stylish kaftan outfit με προτάσεις κατευθείαν από την αγορά:

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Καφτάνι Topshop, Sotris. Αν είστε κάτοχοι της premium κάρτας προνομίων Secret Club, κάντε το δικό σας το με 10% έκπτωση. Αποκτήστε την κάρτα και γίνετε μέλος του Secret Club εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κολιέ Zoe Kompitsi.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ballet loafers Topshop, Sotris. Αν είστε κάτοχοι της premium κάρτας προνομίων Secret Club, κάντε το δικό σας το με 10% έκπτωση. Αποκτήστε την κάρτα και γίνετε μέλος του Secret Club εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σανδάλια Grecian Chick.

Δείτε περισσότερα Galleries

Γυαλιά ηλίου Miu Miu, Luxottica.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τσάντα Tagari Handmade.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: boho look, boho style, get the look, summer style, αξεσουάρ, καλοκαιρινό στιλ, καφτάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr