Fall/winter 13-14: Οι συλλογές των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis

Δείτε τις τάσεις της σεζόν έτσι όπως κυριαρχούν στις συλλογές τους.

Στα πλαίσια Press Day που πραγματοποιήθηκε στο showroom της εταιρείας παρουσιάστηκαν οι συλλογές των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis για το Φθινόπωρο –Χειμώνας 13-14. Στο χώρο κυριαρχούσε το χρώμα, τα pop διακοσμητικά στοιχεία και κυρίως οι ιδιαίτερες υφές των προϊόντων

μόδας που έχουν σχεδιαστεί για legwear εμφανίσεις, ζεστές και χαλαρές στιγμές στο σπίτι αλλά και funky outfits, sensual lingerie.

Τα fashion videos με backstage εικόνες από τα γυρίσματα φωτογραφήσεων για τις καμπάνιες των brands αλλά και με υλικό από τα catwalk, μας έδωσαν να καταλάβουμε το στυλ, το ύφος αλλά και το δημιουργικό χαρακτήρα που χαρακτηρίζει κάθε μία φίρμα ξεχωριστά. Οι εκπρόσωποι των έντυπων και digital media καθώς και πολλοί bloggers είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα trends των συλλογών:

CΑLZEDONIA: Leggings, καλσόν και κάλτσες (γυναικείες κι αντρικές) για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε περίσταση. Με σχέδια που ακολουθούν τη τελευταία λέξη της μόδας κι επιρροές ethnic αλλά και με glam διαθέσεις, casual τόνος, ποικιλία prints (πουά, καρώ, military, pop, preppy) αλλά κι all time classic μαύρο με πολλά details που κάνουν τη διαφορά.

INTIMISSIMI: Ο εσωτερικός κόσμος της γυναίκας και του άντρα βρίσκει στις φετινές σειρές τα κομμάτια που θα του ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Sensual lingerie με πρωταγωνιστή τη δαντέλα αλλά και το σατέν, με λεπτομέρειες πολύτιμες όπως οι πέρλες, έντονα αλλά και κλασσικά χρώματα και νέα μεγέθη στα σουτιέν για να βρείτε το δικο σας Perfect Bra. Eπίσης, προτάσεις για το πιο άνετο και σοφιστικέ Εasywear αλλά και Knitwear με έμφαση στις μπλούζες, τα φορέματα και τις ζακέτες που φλερτάρουν με δαντέλα, φιόγκους, βολάν. Ο άντρας Intimissimi θα βρεί boxer και briefs σε κλασσικά αλλά και funky σχέδια αλλά και Easywear για πραγματικά cool moments.

TEZENIS: Το pop ντύσιμο, μέσα κι έξω, είναι η πρόταση της Tezenis με ρούχα κι εσώρουχα για τη γυναίκα, τον άντρα, το παιδί. Εσώρουχα με push up στοιχεία, με έντονα χρώματα, funky σχέδια ενώ τα κλασσικά χρώματα δίνουν σταθερά το παρών. Κολάν ελαφριά και μαλακά με prints, μπλούζες με κοψίματα, δίχτυα, cool μοτίβα όπως οι νυχτερίδες, trendy φορέματα, κοτλέ παντελόνια με κοτλέ ρίγα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Calzedonia Calzedonia Calzedonia Intimissimi Intimissimi Tezenis Tezenis < >

Keywords
Τυχαία Θέματα