Elsa Pataky: «Πρέπει να μάθω να δείχνω όμορφη με απλό τρόπο»

Πώς η μητρότητα άλλαξε τις συνήθειές της.

Η Elsa Pataky μίλησε στο περιοδικό People για το πώς η γέννηση της κόρης της India, που απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της Chris Hemsworth τον περασμενο Μάιο, την ανάγκασε να αλλάξει τις καθημερινές της συνήθειες. «Πριν, μπορεί να ήμουν μπροστά στον καθρέφτη, ελέγχοντας κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά.», λέει η 36χρονη ηθοποιός, «Τώρα,

πρέπει να μάθω να δείχνω όμορφη με απλό τρόπο το πρωί. Απλώς λούζεσαι πολύ γρήγορα. Έχω την κόρη μου που τρέχει τριγύρω και δεν έχω πολύ χρόνο να πω ‘αυτό δεν δείχνει ωραία’. Πρέπει να ξέρω ήδη τι δείχνει ωραία, να το βάζω και να φεύγω.»

Πώς όμως η Elsa Pataky ντύνει τη μικρή της κόρη India; «Είμαι η χειρότερη.», λέει. «Πρέπει να την ντύσω στα ροζ και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ακόμη και ο Chris μου λέει, ‘Ο κόσμος νομίζει ότι είναι αγόρι. Δεν μπορείς να της φορέσεις κάτι πιο girly’;». Η ηθοποιός, όπως λέει μισεί το ροζ και δεν βλέπει τον λόγο να ντύνει την κόρη της με ρούχα σε αυτό το χρώμα. «Τους φοράς ροζ ρούχα για να ξέρουν όλοι ότι είναι κορίτσι; Γιατί; Απλά πες τους το. Νομίζω ότι αν είσαι μωρό και σε ντύνουν ήδη στα ροζ, θα σε κάνει πριγκίπισσα. Εγώ της φοράω μπλε και γκρι και λευκά- όλα τα χρώματα.»

Η Elsa Pataky παραβρέθηκε, μαζί με τον σύζυγός της Chris Wemsworth, σε εκδήλωση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Oceana στη Νέα Υόρκη:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 7 < >

The post Elsa Pataky: «Πρέπει να μάθω να δείχνω όμορφη με απλό τρόπο» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα