Ellie Gonsalves: Άγρια και σέξι

10:36 2/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

H Ellie Gonsalves είναι άγρια και σέξι, με καταγωγή από την Αυστραλία και γονείς από την Πορτογαλία και την Καραϊβική έχει εμφάνιση που σε μαγνητίζει. Έχει φωτογραφηθεί για το Maxim και για μεγάλα περιοδικά μόδας σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει πλούσια ξανθά μαλλιά, ερωτικό βλέμμα και καυτό κορμί.

Η σεξοβόμβα Ellie, πέρα από μοντέλο δραστηριοποιείται και σε άλλα πράγματα όπως στην φιλανθρωπία, πρεσβεύει projects για την προστασία και την φροντίδα των ζωολογικών κήπων της χώρα της και σχεδιάζει την δική της συλλογή μαγιό. Είναι γεμάτη θετική ενέργεια και αγαπά τον ήλιο και την θάλασσα, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί το μόνο που θέλει είναι να βάλει το αγαπημένο της μαγιό.

Δείτε την ερωτική Ellie Gonsalves στις φωτογραφίες.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: best of internet men, Ellie Gonsalves, άγριο μοντέλο, καυτό κορμί, σέξι μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα