Dos and Don’ts την ημέρα του γάμου σας

16:46 5/7/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Μερικές συμβουλές για τις νυφούλες σε μικρή ηλικία.

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με το σύντροφό σας. Μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής σας λοιπόν πλησιάζει από λεπτό σε λεπτό. Οι ευχές και οι συμβουλές πέφτουν βροχή και οι απόψεις πάντα διίστανται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάνω από όλα πρέπει να κάνετε αυτό που ευχαριστεί εσάς και το σύντροφό σας. Να επιλέξτε έναν γάμο που αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα σας και να το οργανώσετε ακριβώς όπως το είχατε ονειρευτεί από τη μικρή σας ηλικία. Σίγουρα είναι μία ημέρα που το άγχος είναι αναπόφευκτο. Ωστόσο

πρέπει να κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια.
Μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο την ξεχωριστή εκείνη ημέρα είναι οι εξής:

DOS

Κάποια παραδοσιακά έθιμα όπως το να γράψετε στο παπούτσι σας τις αδέσμευτες φίλες σας, να πετάξετε την ανθοδέσμη σας, να φορέσετε κάτι παλιό, κάτι καινούριο και κάτι δανεικό είναι ευχάριστα και μπορείτε να τα ακολουθήσετε.Χορέψτε και έναν χορό με τον πατέρα σας εκτός από το σύντροφό σας. Μην ξεχνάτε ότι μπαμπάς είναι μόνο ένας.Η συγκίνηση είναι σχεδόν απαραίτητη. Σε λογικά πλαίσια πάντα, σκεφτείτε και το μακιγιάζ σας.Τα ρομαντικά εσώρουχα θα σας χαρίσουν μία υπέροχη νύχτα γάμου.Πείτε σ’αγαπώ στο σύντροφό σας ή ό,τι άλλο θεωρείτε σημαντικό για τη σχέση σας λίγο πριν τον συναντήσετε στα σκαλιά της εκκλησίας. Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε, το σ’αγαπώ είναι μία λέξη με μεγάλο νόημα και αρκεί.Και φυσικά μην ξεχάσετε να χαμογελάτε. Είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και αυτό που σας συμβαίνει είναι υπέροχο.

DON’TS

Άτομα που σας δημιουργούν άγχος και δυσάρεστα συναισθήματα, απλά μην τα έχετε κοντά σας.Τα άκρως προκλητικά εσώρουχα δεν ταιριάζουν και τόσο στο ρομαντικό mood της βραδιάς.Μην επιλέξετε νυφικό που δεν σας εκφράζει. Ακόμα και αν θέλετε να φορέσετε ένα απλό νυφικό με σανδάλια, κάντε το. Η βραδιά σας ανήκει, το ίδιο και η εμφάνισή σας.Ικανοποιείστε τους γονείς σας μέχρι το σημείο όμως που ικανοποιείστε το ίδιο εσείς και ο σύντροφό σας. Ο γάμος είναι δικός σας και όχι των γονιών σας.Μην αφήσετε το άγχος να σας κυριεύσει. Απολαύστε την ημέρα σας και ζήστε την κάθε στιγμή.Άκρως παραδοσιακά έθιμα που δεν σας εκφράζουν απλά προσπεράστε τα και αφήστε την πεθερά σας να λέει.Υπερβολικό μακιγιάζ, hair styling, στιλ νυφικού είναι πλέον παλιομοδίτικα. Μην ξεχνάτε “Less is More Girls”!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 9

Νυφικό από δαντέλα σε ρομαντικό ύφος.

< >

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Dos and Don’ts την ημέρα του γάμου σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα