Do or don’t: Το κολάν με prints

Μία μοδάτη επιλογή που θέλει όμως προσοχή.

Το κολάν είναι ίσως το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για καθημερινές, χαλαρές εμφανίσεις με στιλ και άνεση. Τα σχέδια στο κολάν είναι μία άλλη αγαπημένη τάση που έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή της στα street style looks των fashionistas. Όσο αγαπημένο trend όμως κι αν είναι, θα πρέπει να του δώσετε την απαραίτητη προσοχή όσον αφορά τα σχέδια που θα επιλέξετε ανάλογα με το σωματότυπό σας αλλά και να προσέξετε τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσετε προκειμένου να πετύχετε chic & stylish

αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες που δεν έχετε καλλίγραμμα πόδια, επιλέξτε τα μικρά και διακριτικά σχέδια σε σκουρόχρωμο φόντο κι αποφύγετε τα έντονα σχέδια όπως τα μεγάλα λουλούδια. Επίσης, το loose και μακρύ πουλόβερ συνδυασμένο με το printed κολάν σας θα σας χαρίσει σίγουρα ένα μοδάτο και ασφαλές outfit γι αυτό προτιμήστε το. Σχετικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσετε το leggings look σας, αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις γόβες και προτιμήστε τα booties, flat ή ψηλοτάκουνα, τα sneakers ή τα loafers σας.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτίστε τα υπόλοιπα σκουρόχρωμα κομμάτια του look σας με ένα printed κολάν.

Σχετικά με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσετε το leggings look σας, αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις γόβες και προτιμήστε τα booties, τα sneakers ή τα loafers σας.

Με boho-chic διάθεση.

Θα πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή όσον αφορά τα σχέδια που θα επιλέξετε στο κολάν σας ανάλογα με το σωματότυπό σας.

Leggings lovers!

Τα snake prints στο κολάν για να δείχνουν ξεχωριστά τα casual looks σας.

Συνδυάστε το με ένα απλό μαύρο t-shirt, το δερμάτινο jacket, τα μποτάκια σας κι είστε έτοιμες.

Φορέστε το με τα wedges-sneakers σας για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Extreme & funky!

Αποφύγετε τα έντονα σχέδια όπως τα μεγάλα λουλούδια όσες γυναίκες δεν έχετε καλλίγραμμα πόδια.

Τα leopard prints στο κολάν σας για rock & stylish looks.

Τα σχέδια στο κολάν είναι μία άλλη αγαπημένη τάση που έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή της στα street style looks των fashionistas.

Το loose, μακρύ πουλόβερ και τα sneakers θα σας χαρίσουν ένα μοδάτο και ασφαλές αποτέλεσμα συνδυασμένα με το printed κολάν σας.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα