Diva’s Xmas make up

Το μακιγιάζ της Diva για τις γιορτές.

Το χαρακτηριστικό αυτού του μακιγιάζ είναι βέβαια τα κόκκινα χείλη και η γραμμή eyeliner στα μάτια.

Ακολουθήστε τα βήματα:

Ξεκινήστε με την βάση του προσώπου concealer, make up και πούδρα. Για make up επιλέξτε ένα φωτεινό χρώμα ή περάστε σαν βάση ένα ανοιχτόχρωμο concealer προσώπου κάτω από τα μάτια και τα ζυγωματικά μέχρι τους κροτάφους και στη συνέχεια απλώστε το make up σας. Η τεχνική του highlighting φωτίζει πολύ το πρόσωπο.Ακολουθήστε
με το μακιγιάζ των ματιών. Απλώστε σε όλο το άνω βλέφαρο μια nude – μπεζ σκιά ματιών, στην πτυχή του ματιού απλώστε μια παρόμοια σκιά, 1-2 τόνους πιο σκούρα, την ίδια σκιά απλώστε και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου.Απλώστε το eyeliner προσεκτικά ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων, ανεβάζοντας το σταδιακά προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Διαμορφώστε το πάχος της γραμμής και το ύψος της μύτης της ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Professional Long Lasting Eyeliner, Korres.

Ολοκληρώστε με το μακιγιάζ των ματιών με 2-3 στρώσεις μάσκαρα για έξτρα όγκο και μήκος.Απλώστε στα ζυγωματικά ένα ροδακινί ρουζ και μόνο στα μήλα λίγο ροζ, δουλέψτε το πινέλο πολύ καλά για να ενωθούν τα δυο χρώματα.Για τα χείλη επιλέξτε ένα έντονο κόκκινο χρώμα. Διαλέξτε το σωστό κόκκινο χρώμα για εσάς που να δένει τέλεια με όλο το look.

Φλογερό κόκκινο Ruby Woo, Mac.

Keywords
Τυχαία Θέματα