Deep V-neck: Η τάση που έχει ξετρελάνει το Instagram

Σίγουρα πρόκειται για ένα trend που ταιριάζει περισσότερο στις πιο boyish σιλουέτες, καθώς σε άλλη περίπτωση ενδέχεται να δείχνει προκλητικό και όχι τόσο chic. Το βαθύ V-neck ντεκολτέ, γνωστό με τον fashion όρο plunging neckline, έρχεται να προστεθεί στις τάσεις που εντοπίσαμε για αυτή τη σεζόν σε Instagram, street style looks αλλά και εμφανίσεις επώνυμων celebrities, με τις πιο petite fashion

lovers να το έχουν ήδη υιοθετήσει.

Από την άλλη, αν διαθέτετε περισσότερες καμπύλες, υπάρχει μια εξίσου super εναλλακτική, αυτή των lace up tops, τα οποία επίσης έχουν τρυπώσει στη ντουλάπα κάθε ενημερωμένης fashionista φέτος.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα φόρεμα σε neutral απόχρωση θα κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο ψηλόλιγνη ενώ το βαθύ V-neckline θα προσθέσει μια θηλυκή νότα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο θα «σπάσει» την αίσθηση του total look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα βαθύ neckline θα δώσει πιο γοητευτικό χαρακτήρα σε μια πιο casual εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα γιλέκο αντί για το κλασικό top σας και ολοκληρώστε με ένα blazer ή κάποιο ανάλαφρο cardigan από πάνω.

Δείτε περισσότερα Galleries

H συγκεκριμένη εμφάνιση της Vanessa Hudgens εντυπωσιάζει τόσω λόγω του total white όσο και του deep neckline το οποίο στόλισε με ένα εντυπωσιακό statement κολιέ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στην ίδια λογική, η Candice Swanpoel επιλέγει επίσης να στολίσει το ντεκολτέ της με μια διακριτική αλυσίδα για το λαιμό, μια ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashionistas, Instagram, Street Style, ανοιξιάτικη τάση, ντεκολτέ, τάση

Keywords
Τυχαία Θέματα