Dakota Johnson: χώρισε και βρήκε τον επόμενο σε χρόνο μηδέν

Μετά την επιτυχία και την τεράστια απήχηση που είχε η κινηματογραφική επιτυχία Οι 50 Αποχρώσεις Του Γκρι, το κασέ της έχει ανέβει κατακόρυφα και οι προτάσεις για δουλειά πέφτουν βροχή.

Η ηθοποιός ποζάρει σε περιοδικά και δίνει συνεντεύξεις που κάνουν το γύρο του κόσμου, όμως η ίδια έχει μάτια μόνο για τον αγαπημένο της. Εκτός όμως από τις επαγγελματικές προτάσεις φαίνεται πως η μέτρια εμφανισιακά Dakota Johnson

ανέβασε το κασέ της και στο ανδρικό φύλο με την τελευταία της κατάκτηση να είναι πολύ έξω από τις δυνατότητες της.

Μέχρι πριν λίγο καιρό γνωρίζαμε πως ο τυχερός ήταν ο Mathew Hill, ωστόσο, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και η ηθοποιός έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι χώρισε καθώς ο Hill δε μπορούσε να διαχειριστεί την έντονη δημοφιλία της Dakota Johnson.

Η ηθοποιός από την πλευρά της δε τα έβαψε μαύρα και βρήκε παρηγοριά στα μάτια του Αμερικανού ηθοποιού Jake Gyllenhaal, ο οποίος και ωραίος είναι και χαλαρός δείχνει και η σκούφια του κρατάει από οικογένεια που ασχολείται με τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν τη σχέση των δυο ηθοποιών, οι ίδιοι επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα