DIY κερί σε «πέτρινο» δοχείο

10:25 2/8/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Οι χειροποίητες κατασκευές αποτελούν μία έκφραση δημιουργικότητας που ο καθένας κρύβει μέσα του. Ακόμα και για όσους δεν έχουν έμφυτο αυτό το ταλέντο και θεωρούν τους εαυτούς του λίγο αδέξιους, η παρακάτω πρόταση αποδεικνύει πόσο εύκολη είναι με τη σίγουρη επιτυχία της. Αν τα αρωματικά κεριά κατέχουν μία αξιόλογη θέση στους χώρους σας εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε από το μηδέν ένα κερί για να αρωματίσετε το σπίτι σας. Ακόμη και το βάζο θα έχει τη δική σας παρέμβαση, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι φτιαγμένο από πέτρα. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά και οικονομικά.
1

ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Προμηθευτείτε με κομμάτια παραφίνης, φυτίλια, αιθέρια έλαια, (χρώμα προαιρετικά), γυάλινα μικρά βαζάκια και ειδικό spray για πέτρινο φινίρισμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ψεκάστε με το spray το βάζο σε δύο στρώσεις και αφήστε το πάνω σε μία εφημερίδα ώσπου να στεγνώσει πολύ καλά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στον πάτο του βάζου ρίξτε μία σταγόνα από το λιωμένο κερί στο κέντρο και ακουμπήστε την μεταλλική βάση του φιτιλιού περιμένοντας λίγα δευτερόλεπτα να σταθεροποιηθεί. Σε ένα σκεύος λιώστε την παραφίνη και αρωματίστε το με λίγες σταγόνες του αγαπημένου σας αιθέριου ελαίου

Δείτε περισσότερα Galleries

Με αυτοκόλλητη ταινία κεντράρετε το σημείο από το οποίο θα βγει το φυτίλι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ρίξτε το υγρό κερί προσεκτικά στο βάζο και περιμένετε ώσπου τα πήξει και να σταθεροποιηθεί εντελώς.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: DIY, κερί, πέτρα

Keywords
Τυχαία Θέματα