Cleansing balms: τι είναι και γιατί να τα προτιμήσετε

09:01 3/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αν ανήκετε στις φανατικές του skincare, ενδεχομένως γνωρίζετε την ύπαρξη των cleansing balms, του νέου trend στην περιποίηση της επιδερμίδας που αρχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στις beauty addicts.

Με σύνθεση που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε κρέμα και gel, μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε καθαριστικά προσώπου, είναι όμως μια καινοτόμα λύση που αν ταιριάξει στον τύπο της επιδερμίδας σας σίγουρα θα τη λατρέψετε.

1
ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πού οφείλεται λοιπόν η αγάπη για τα συγκεκριμένα προϊόντα; Το πλεονέκτημα των περισσότερων cleansing balms είναι η ιδιότητά τους να καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς όμως να αφήνουν αυτή την ανεπιθύμητη αίσθηση «τραβήγματος» και ξηρότητας, αφού η λιπαρή σύνθεσή τους βοηθά στο να διατηρείται η υγρασία του δέρματος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε; Απλώς παίρνετε λίγη ποσότητα, τη «δουλεύετε» ανάμεσα στα δάχτυλά σας και το προϊόν αρχίζει να παίρνει μια μορφή λαδιού, έτοιμο να το απλώσετε στην επιδερμίδα σας προκειμένου να απομακρύνετε όλους τους ρύπους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας αλλά και για να πετύχετε την απόλυτη αναζωογόνηση και χαλάρωση, δοκιμάστε να απλώσετε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας παράλληλα ένα μίνι μασάζ στο πρόσωπό σας. Το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ανάλογα με τη σύνθεση του balm που θα έχετε επιλέξει, ολοκληρώστε τον καθαρισμό ξεβγάζοντας με λίγο χλιαρό νερό ή απομακρύνοντας το προϊόν με μια πετσέτα προσώπου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για ακόμα πιο… βασιλική περιποίηση, αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό σας, δοκιμάστε να απλώσετε ακόμα μια στρώση από το cleansing balm σας και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα σα μάσκα θρέψης. Το πρωί θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: καθαρισμός, περιποίηση επιδερμίδας, πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα