Chasing Life: η θετική οπτική μίας μάχης για ζωή

Και εκεί που όλα πάνε απροσδόκητα καλά, ένα απρόσμενο γεγονός στη ζωή της April Carver ανατρέπει την κοσμοθεωρία της. Το “Chasing Life” είναι μία σειρά που δείχνει τη δύναμη της φιλίας, της οικογένειας και του έρωτα στη ζωή και πως ένα δυσάρεστο συμβάν είναι ικανό να σε κάνει να αλλάξεις οπτική για ότι συμβαίνει γύρω σου.

Η April (Italia Ricci) είναι μόλις 24 κι έχει καταφέρει να βάλει σε μία τάξη τη ζωή της. Είναι μία δημοσιογράφος με πολλά υποσχόμενες δυνατότητες κι έχει αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο με έναν συνάδελφό της από την εφημερίδα που δουλεύει. Ξαφνικά όμως η April νιώθει τη

ζωή της να απειλείται αφού διαγνώστηκε με λευχαιμία και ξαφνικά βλέπει τα πράγματα γύρω της διαφορετικά.

Αμφιταλαντεύεται σχετικά με το αν θα πρέπει να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά της ή όχι ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να προσπεράσει τα εμπόδια που της προκαλεί και να συνεχίσει τη ζωή της. Όταν αποφασίζει να μιλήσει σε κάποιον γι’ αυτό μάλλον κάνει λάθος επιλογή στο πρόσωπο και η προσπάθειά της να το μοιραστεί πέφτει στο κενό.

Πως θα αντιμετωπίσει άραγε η April αυτό που της συμβαίνει σε μία παραγωγική και χαρούμενο φάση της ζωής της; Ποιο ρόλο θα παίξουν οι φίλοι, η οικογένεια και φυσικά ο έρωτας στη δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει για την ίδια της τη ζωή;

Παρακολουθήστε το Chasing Life κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD στον OTE TV κι ανακαλύψτε τον απολαυστικό χαρακτήρα της April σε μία σειρά που αναδεικνύει τη θετική πλευρά της ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα