Celeb pics of the week: Οι καλύτερες στιγμές της εβδομάδας

Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και ήρθε η στιγμή για να δούμε όλες τις στιγμές των celebrities των προηγούμενων ημερών. Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν είναι η Ana Beatriz Barros και ο λαμπερός γάμος της στην Μύκονο, οι δύο γονείς ο David Gardner και η Liv Tyler που υποδέχτηκαν νέο μέλος στην οικογένεια τους, η δήλωση της Jennifer Aniston

σχετικά με την μητρότητα, η Dakota Johnson και η τόπλες εμφάνιση της, η Kim Kardashian στο εξώφυλλο του Forbes και οι τολμηρές της δηλώσεις, o Mick Jagger που έγινε για όγδοη φορά πατέρας, αλλά και η 5χρονη πλέον κόρη του David Beckham που είναι ομολογουμένως είναι πολύ χαριτωμένη. Δείτε όλες τις celeb moment της εβδομάδας στις εικόνες που ακολουθούν.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στo Παρίσι , η Olivia έκανε 9 διαφορετικές αλλαγές στα outfits και ήταν όλες εξαίσιες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Harper Beckham είναι πλέον 5 ετών και πολύ χαριτωμένη και ο David Beckham είναι πολύ ευτυχισμένος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν το νέο μέλος οι δύο γονείς David Gardner και Liv Tyler, με συγκινητικές φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης στο Instagram.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kim Kardashian γίνεται εξώφυλλο στο Forbes και κλείνει στόματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Jennifer Aniston, για πρώτη φορά «επιτίθεται» σε όσους την πιέζουν να γίνει μητέρα μέσα από ένα κείμενο που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

O rock καλλιτέχνης Mick Jagger είναι ήδη πατέρας επτά παιδιών και αποφάσισε να κάνει το όγδοο παιδί του με την Αμερικανίδα ταλαντούχα μπαλαρίνα Melanie Hamrick.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret με θαυμαστές από όλο τον κόσμο, παντρεύτηκε τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο Karim El Chiaty, στην Μύκονο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Alicia Vikander έκανε την πιο εντυπωσιακή παρουσία στην πρεμιέρα της ταινίας«Jason Bourne», στη Leicester Square του Λονδίνου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ηθοποιός Kate Hudson επισκέφθηκε την Ισπανία και έζησε στιγμές χαλάρωσης με τις φίλες, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμο σώμα της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η τραγουδίστριες Taylor Swift και Katy Perry δεν είναι πια φίλες είναι εχθροί.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: celebrites, εβδομάδα, στιγμές

Keywords
Τυχαία Θέματα