Celeb pics of the week: Η εβδομάδα μόλις έφτασε στο τέλος της!

Ακόμα μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της δίνοντας αφορμή για μία σύντομη ματιά στην καθημερινότητα των celebrities. Η Taylor Swift και ο Calvin Harris στέλνουν Xmas vibes φτιάχνοντας έναν χιονάνθρωπο, η Kendall Jenner θυμήθηκε με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια και η Cindy Crawford φωτογραφήθηκε άκρως ανανεωμένη στην αυλή της. Αυτές και πολλές ακόμα στιγμές σημάδεψαν την καθημερινότητα των star

sτις γιορτινές αυτές μέρες.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

22-12-2015

H Anne Hathaway σε στιγμιότυπο από τη βόλτα της στο Los Angeles. Η 33χρονη ηθοποιός σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί!

Δείτε περισσότερα Galleries

21-12-2015

Η Cara Delevingne και η σύντροφος της St. Vincent έβρεξαν τους paparazzi που τους καταδίωξαν με νεροπίστολα γεμάτα παγωμένο νερό.

Δείτε περισσότερα Galleries

23-12-2015

Η Cindy Crawford φωτογραφίζεται άκρως ανανεωμένη στο πίσω μέρος της αυλής του εξοχικού της.

Δείτε περισσότερα Galleries

22-12-2015

Η Melanie Griffith δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την Kate Hudson και την κόρη της Dakota Johnson, και την Goldie Hawn από την έξοδο τους γράφοντας: «Οι στιγμές μαμάς και κόρης είναι οι καλύτερες!!!»

Δείτε περισσότερα Galleries

22-12-2015

Η Geyneth Paltrow δημοσιεύει μία selfie με καλυμμένο το μισό της πρόσωπο θέλοντας να συμπαρασταθεί σε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που δουλεύουν πυρετωδώς μέσα στις γιορτές γράφοντας: «Παραλύεις όταν έχουν μείνει τόσα πράγματα να κάνεις»

Δείτε περισσότερα Galleries

23-12-2015

Η Κendall Jenner δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια όταν οι γονείς της της έκαναν δώρο ένα πόνυ, νοσταλγώντας την όμορφη αυτή στιγμή.

Δείτε περισσότερα Galleries

23-12-2015

Η Taylor Swift και ο Calvin Harris στέλνουν Xmas Vibes φτιάχνοντας έναν χιονάνθρωπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

21-12-2015

Η στέψη για την Miss Universe στα φετινά καλλιστεία ήταν άκρως επεισοδιακή αφού η Miss Κολομβία βρέθηκε σε αμηχανία όταν της αφαίρεσαν το στέμμα για να το δώσουν στην Miss Φιλιππίνες μετά τη γκάφα του παρουσιαστή να ανακοινώσει το λάθος αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Celebrities, εβδομάδα, στιγμές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Celeb,