Cara Delevingne: «H Kate Moss με έσωσε από την ψωρίαση & τις αυτοκτονικές τάσεις»

Σοκάρει με την ειλικρίνεια και τις αποκαλύψεις της η Cara Delevingne σχετικά με τις δυσκολίες και τις πιέσεις που αντιμετώπισε στην αρχή της πορείας της.

«Ποτέ μου δεν μπορούσα να πω όχι σε κανέναν. Λίγο καιρό μετά αρρώστησα και απέκτησα ψωρίαση. Ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου, αλλά το πρακτορείο μου, το μόνο που έκανε ήταν να με σπρώξει σε ένα ιατρείο, όπου μου έδωσαν να πάρω κορτιζόνη. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ήθελα ήταν κάποιος να με σταματήσει. Αλλά κανείς

δεν εμφανίστηκε. Ποτέ μου δεν ένιωθα πως είμαι αρκετά καλή και πως μου άξιζε η επιτυχία. Ένιωθα πως απλά ζω το όνειρο κάποιου άλλου. Η Kate Moss ήταν αυτή που με έσωσε. Μπήκε στη ζωή μου και με σήκωσε από το πάτωμα που ήμουν πεσμένη, σε μια από τις δυσκολότερες και πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής μου» εξομολογήθηκε η 23χρονη καλλονή στο event «Women of the World» που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Aναφέρθηκε επίσης και στις τάσεις αυτοκτονίας που είχε στη εφηβεία της και συγκεκριμένα στα 15 της. Το μοντέλο αναφέρθηκε στην τελειομανία της και την πίεση που μόνη της άσκησε στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να αποκτήσει τελικά αυτοκτονικές τάσεις. Ολα ξεκίνησαν εξαιτίας μαθησιακών δυσκολιών που προσπάθησε όχι μόνο να καλύψει, αλλά και να ξεπεράσει: «… Έτσι τρελάθηκα και απέκτησα αυτοκτονικές τάσεις. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είδα έναν ψυχολόγο και μετά μου έδωσε αντικαταθλιπτικά. Μετά από τα παραπάνω, παράτησα το σχολείο και άρχισα το μόντελινγκ προς μεγάλη απογοήτευση των γονιών μου. Έπειτα έκανα την διαφήμιση της Burberry και όλα άλλαξαν» δήλωσε η Cara.

Keywords
Τυχαία Θέματα