Black Vs White eyepencil

Το μαύρο μολύβι είναι ένα καλλυντικό που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Από την άλλη το λευκό σπάνια το συναντάμε στο μακιγιάζ των γυναικών.
Ο λόγος είναι ότι το μαύρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σχήμα ματιού, από το πιο μικρό και γατίσιο, μέχρι το πιο μεγάλο και γουρλωτό. Αντίθετα το λευκό απευθύνεται σε συγκεκριμένα σχήματα ματιών, τα οποία είναι τα εξής:

Στα μάτια που θυμίζουν το Ασιατικό στιλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά, στις ρίζες των βλεφάρων.Στα γατίσια μάτια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά. Συνδυάστε το με μαύρο μολύβι στις άνω, εξωτερικές
ρίζες.Γυναίκες με μικρά μάτια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λευκό μολύβι, στις κάτω, εξωτερικές ρίζες τους για να δώσουν φως. Σε αυτήν την περίπτωση δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε καφέ ή μαύρο μολύβι στις εσωτερικές ρίζες.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το λευκό μολύβι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις άνω, εξωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν το μάτι σας έχει γατίσιο ή ασιατικό σχήμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα το λευκό μολύβι για τις εσωτερικές, κάτω ρίζες των βλεφάρων σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Λευκό μολύβι ματιών, Estee Lauder.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε μαύρο eyeliner με λευκό μολύβι για ένα εντυπωσιακό βλέμμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μαύρο μολύβι από την άλλη είναι απαραίτητο για ένα smokey makeup look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μαύρο μολύβι, Chanel.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι σίγουρο ότι θα τονίσει το βλέμμα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε μάτι, απλά πρέπει να προσέχετε που το βάζετε, εσωτερικά ή εξωτερικά των ριζών των βλεφάρων σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μαύρο μολύβι στις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας, τονίζει το μάτι σας, μπορεί όμως και να μικρύνει το μέγεθός του.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: smokey eyes, γατίσιο βλέμμα, εντυπωσιακό βλέμμα, λευκό μολύβι ματιών, μάτια, μαύρο μολύβι ματιών, μολύβι ματιών

Keywords
Τυχαία Θέματα