Backpack is…back!

Λατρεμένο κι ιδιαίτερα βολικό.

Με τους περισσότερους οίκους μόδας να έχουν τοποθετήσει το backpack στο επίκεντρο των accessory συλλογών τους, δεν έχουμε παρά να αναγνωρίσουμε πως έχει γίνει μία περιζήτητη τσάντα, ιδιαίτερα αγαπητή και κυρίως εξυπηρετική. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα trends, μπορείτε να κρατήσετε ένα backpack από το πρωί με το denim look μέχρι το βράδυ με το κλασσικό φόρεμά σας και το αποτέλεσμα να σας αποζημειώσει και στις δύο περιπτώσεις. Ένα είναι το μόνο σίγουρο πως θα έχετε τα χέρια σας ελεύθερα για απεριόριστες κινήσεις και το στιλ σας θα είναι απογειωμένο στα ύψη!

Extra

tip: Το καλοκαίρι θέλει ethnic & boho εμφανίσεις οπότε τιμήστε τα african prints.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα trends, μπορείτε να κρατήσετε ένα μαύρο δερμάτινο backpack από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κλασσικό φόρεμά σας και το αποτέλεσμα να σας αποζημειώσει και στις δύο περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries African Canvas Backpack από το Exclusive Shop του Jenny.r

Exclusive patterns, διακοσμημένα σε υψηλής ποιότητας καμβά γίνονται το νέο must-have backpack του καλοκαιριού. Με εμφανείς ethnic african αναφορές οι σχεδιάστριες του brand Kimale προτείνουν μια μοδάτη επιλογή για τα αξεσουάρ της καθημερινότητας. Διαλέξτε το σχέδιο που σας εκφράζει και μην ξεχνάτε πως είναι μοναδικό… Αγοράστε τα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με retro διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πολύχρωμα και super stylish!

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Are you metallic lover?

Δείτε περισσότερα Galleries

Το καλοκαίρι θέλει ethnic & boho εμφανίσεις οπότε τιμήστε τα african prints.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Chiara Ferragni με το πολυαγαπημένο backpack του οίκου Chanel.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε canvas style για πιο cool καθημερινό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: african prints, backpack, boho, denim look, ethnic, αξεσουάρ, τσάντα

Keywords
Τυχαία Θέματα