8 ξεχωριστές στιγμές από το show Haute Couture Spring 2016 της Chanel

Το Grand Palais μεταμορφώθηκε σε ένα γαλήνιο κήπο για τη παρουσίαση της συλλογής Haute Couture Spring 2016 του οίκου Chanel. Εκεί όπου τις προηγούμενες σεζόν υπήρχαν τραπέζια ρουλέτας και check-in desks- το σκηνικό που είχε επιλέξει ο Lagerfeld για τα shows του ήταν ένα καζίνο και το αεροδρόμιο της Chanel- είχαν δώσει τη θέση τους σε τεχνητές λίμνες, καταπράσινο χορτάρι και μια ξύλινη κατασκευή. Ναι, οι δημιουργίες του Kaiser έκοβαν την ανάσα, όμως

όλη η collection ήταν βασισμένη στην οικολογία και τη περιβαλλοντική συνείδηση, και αυτό έκλεψε τη παράσταση. Φορέματα, φούστες και σακάκια ήταν κεντημένα με ξύσματα ξύλου που μετατρέπονταν σε βολάν και λαμπερές παγιέτες, χρησιμοποιήθηκαν ανακυκλωμένο χαρτί και οργανικές κλωστές. Το μοντέλο Mica Arganaraz έκλεισε το show με μια παραμυθένια νυφική δημιουργία με απλικαρισμένα λουλούδια από βιολογικό βαμβάκι, ενώ το εξίσου εντυπωσιακό finale βρήκε τα μοντέλα μέσα στη minimal ξύλινη κατασκευή, η οποία έμοιαζε με κουκλόσπιτο που φιλοξενούσε τα κομψοτεχνήματα του οίκου Chanel.

1 ΑΠΟ 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1. Details

Τα μαγευτικά βολάν και τα κεντήματα συνέθεταν μοναδικά κομμάτια, έναν πραγματικό φόρο τιμής στην υψηλή ραπτική.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Ως γνήσιος λάτρης της τεχνολογίας, ο Lagerfeld “συνέδευσε” τις δημιουργίες του με πολυτελείς θήκες για iPhone.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries 2. Το σκηνικό

Σε ένα minimal κήπος με έναν καταπράσινο ουρανό μετέτρεψε ο Karl Lagerfeld το Grand Palais, όπου τα μοντέλα εμφανίζονταν μέσα από μια μεγάλη ξύλινη κατασκευή.

Δείτε περισσότερα Galleries 3. Baptiste Giabiconi

Ένα και μόνο ανδρκό look έκανε την εμφάνισή του, ένα χρυσό tweed σακάκια και ένα παντελόνι με patchwork, φορεμένα από το αγαπημένο μοντέλο του Lagerfeld, Baptiste Giabiconi.

Δείτε περισσότερα Galleries 4. Gigi Hadid

Η αέρινη παρουσία της Gigi Hadid ταίριαζε με τις δημιουργίες της Chanel, ενώ στο show περπάτησε και η φίλη της Kendall Jenner.

Δείτε περισσότερα Galleries 5. Αξεσουάρ

Όλα τα looks συνδυάζονταν με τα ίδια παπούτσια σε διαφορετικές παραλλαγές, μια πλατφόρμα από δέρμα ή σατέν και ένα ιδιαίτερο τακούνι.

Δείτε περισσότερα Galleries 6. Δημιουργίες

Οι midi φούστες και τα φορέματα σε ίσιες γραμμές έιχαν τ κύριο λόγο, άλλοτε σε συνδυασμό με μπλούζες και σακάκια με φουσκωτά μανίκια και άλλοετε με λαμπερές, αραχνούφαντες κάπες με κεντήματα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Οι βραδινές δημιουργίες ήταν και πάλι το highlight του show,όπου ανακυκλώσιμα υλικά όπως το ξύλο, οι οργανικές κλωστές και το ανακυκλωμένο χαρτί σχημάτιζαν βολάν, κρόσσια και κεντήματα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries 7. Η νύφη του Karl

Το τελευταίο look ήταν μια παραμυθένια νυφική δημιουργία με μακριά ουρά, κάπα καιν απλικαρισμένα λουλούδια.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries 8. Το κουκλόσπιτο

Για το finale, η ξύλινη κατασκευή δέσποζε στο χώρο μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο κουκλόσπιτο, όπου τα τα μοντέλα πόζαραν με τις haute couture δημιουργές της Chanel.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Chanel, fashion moments, Haute Couture Spring 2016, Karl Lagerfeld

Keywords
Τυχαία Θέματα