7 προτάσεις για ψυχαγωγικές εξόδους

Η εβδομάδα σε θεάματα!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Θέατρο: Ο κύριος Παναγιωτοπουλάκης

Ο Κωνσταντίνος (Νίκος Μουτσινάς) συγγραφέας και άνθρωπος της ηθικής, τηλεφωνεί στον ιδιοκτήτη του απέναντι διαμερίσματος και τον ενημερώνει ότι η ενοικιάστρια του είναι πόρνη. Εκείνος τη διώχνει μέσα στη νύχτα και η Άννα (Μαρία Σολωμού), μη έχοντας που αλλού να πάει, πηγαίνει στο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου. Εκεί ξεκινάνε όλα. Οι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες έχουν τη ίδια ανάγκη να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Θα

καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι;

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Nίκος Μουτσινάς.

Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ, Ιπποκράτους 7, Τηλ. 2103600832.

Δείτε περισσότερα Galleries Live: Δήμος Αναστασιάδης

Ο Δήμος Αναστασιάδης, μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου, ολοκληρώνει με δύο ακόμη εμφανίσεις στις 16 & 23 Μαϊου.

Σταυρός του Νότου Plus

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
τηλ: 2109226975
Ωρα έναρξης: 10.30μμ
Είσοδος στο μπάρ: 13€ με μπύρα ή κρασί

Δείτε περισσότερα Galleries Family Time

Τον Μάιο, κάθε Σάββατο βράδυ στις 9 αρχίζει το Family Time στον OTE TV.

Το Σάββατο 16 Μαίου κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1ΗD η ταινία Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (MONSTERS UNIVERSITY), το Πρίκουελ του «Μπαμπούλας Α.Ε.».

Προτού ο Μάικ και ο Σάλι γίνουν διάσημοι Φοβιστές και αχώριστοι φίλοι, είχαν συναντηθεί στο πανεπιστήμιο, ξεκινώντας μια γεμάτη ανταγωνισμό σχέση που τους έφερε μπροστά στον κίνδυνο της οριστικής αποβολής τους.

Δείτε περισσότερα Galleries 39ο Διεθνές GRAND PRIX ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ - ΠΙΑΝΟ

To Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum με χαρά ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 39ου Διεθνούς Διαγωνισμού Grand Prix Μαρία Κάλλας για Πιάνο από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.

Οι Διεθνείς Διαγωνισμοί Grand Prix Μαρία Κάλλας, για την Όπερα και το Πιάνο, άρχισαν ένα νέο κύκλο διοργανώσεων μετά από δύο χρόνια σιωπής, το 2014 με τη διοργάνωση του 38ου Διεθνούς Grand Prix Μαρία Κάλλας για Όπερα, έχοντας ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» του ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Το Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας είναι μία γέφυρα με την παγκόσμια κοινότητα της μεγάλης τέχνης του Πιάνου και της Όπερας και στα 38 χρόνια διοργάνωσης των ετήσιων διαγωνισμών, εναλλάξ για το Πιάνο και την Όπερα, έχουν προσκληθεί και φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, ως μέλη των Διεθνών Κριτικών Επιτροπών περισσότερες από 320 από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλου του κόσμου και έχουν συμμετάσχει σε αυτούς περισσότεροι από 2000 νέοι καλλιτέχνες.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550, φαξ. 210 3418 570

www.mcf.gr

Δείτε περισσότερα Galleries Cinema: TA ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΣΙΛΣ ΜΑΡΙΑ

H σχέση μας με το παρελθόν, και με ό, τι μας έχει καθορίσει, είναι ένα από τα θέματα της νέας ταινίας του Γάλλου Ολιβιέ Ασαγιάς («Μετά τον Μάη», «Κάρλος»), μιας από τις πιο σημαντικές ταινίες στο περασμένο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών.

Στο απόγειο της διεθνούς της καριέρας, η ηθοποιός Μαρία Έντερς, αναλαμβάνει να παίξει στη θεατρική συνέχεια του ρόλου που την καθιέρωσε, 20 χρόνια πριν. Τότε είχε τον ρόλο της Ζίγκριντ, μιας νεαρής όμορφης γυναίκας, που με την συμπεριφορά της οδηγεί το αφεντικό της, την Έλενα, στην αυτοκτονία. Αυτή τη φορά της ζητείται να παίξει τον ρόλο της Έλενα, μιας ομοφυλόφιλης γυναίκας που εκτός από τα φαντάσματα παρελθόντος, αντιμετωπίζει και τον χρόνο που περνά.

Πρωταγωνιστούν η Ζιλιέτ Μπινός και η Κρίστεν Στιούαρτ, που για την ερμηνεία της έγινε η πρώτη μη Γαλλίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε με Cesar. (Weird wave)

Δείτε περισσότερα Galleries Cinema- Μad Max: Ο δρόμος της οργής

O Τζορτζ Μίλερ, ιθύνων νου του θρυλικού franchise «Mad Max», επιστρέφει με το «Mad Max: O Δρόμος της Οργής» και τον κόσμο του Πολεμιστή του Δρόμου, Μαξ Ροκατάνσκι.

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Furiosa. Δραπετεύουν από ένα Οχυρό που το διοικεί ο τύραννος Immortan Joe, από τον οποίο έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου.

Στον ομώνυμο ρόλο του Mad Max εμφανίζεται ο Τομ Χάρντι (Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή, Child 44), με την βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θέρον (Monster, Προμηθέας) να συμπρωταγωνιστεί ως Furiosa. Στην ταινία συμμετέχει ακόμη ο Νίκολας Χουλτ (X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος). (Tanweer, σε 2D και 3D)

Δείτε περισσότερα Galleries Περιοδεία: Νεφέλες του Αριστοφάνη

Είκοσι επτά χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, ο Βασίλης Παπαβασιλείου στη διασκευή του κειμένου και τη σκηνοθεσία και ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο του Στρεψιάδη, ξανασυναντιούνται σε μια νέα παραγωγή του εμβληματικού αρχαίου έργου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ακόμη οι Στέλιος Μαϊνας (Σωκράτης), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Φειδιππίδης), Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Δίκαιος Λόγος), Μελέτης Ηλίας (Άδικος Λόγος).

Η παράσταση θα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με σταθμούς μεταξύ άλλων το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και το Ηρώδειο.

Ο Αθηναίος χωριάτης Στρεψιάδης αναγκάζεται να στείλει τον άσωτο γιο του Φειδιππίδη, που έχει ανατραφεί σαν αριστοκράτης, στο Φροντιστήριο του Σωκράτη, για να μάθει τον δίκαιο και τον άδικο λόγο, ώστε να αντιμετωπίζει τους δανειστές του.

Προπώληση: Viva.gr

Δείτε περισσότερα Galleries Cinema: Παζολίνι

Νοέμβριος 1975. Σε μία διεφθαρμένη Ιταλία, όπου ο φόβος της αλήθειας και του πάθους βασιλεύει, ο Πιερ Πάολο Παζολίνι, ο οποίος ολοκληρώνει το αριστούργημα του SALO, καταγγέλλει και επιτίθεται διαρκώς στους πολιτικούς της χώρας του, γράφοντας οργισμένα άρθρα που βάζουν την ζωή του σε κίνδυνο. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της ζωής του, ο Παζολίνι περνά τις ώρες του με την μητέρα του και αργότερα με τους καλούς του φίλους, πριν μπει στην Alpha Romeo του για αναζήτηση νυχτερινών περιπετειών στην Αιώνια Πόλη. Την αυγή βρίσκεται νεκρός σε μια παραλία στην Όστια.

Ο Έιμπελ Φεράρα δημιουργεί μια βιογραφική ταινία για την τελευταία μέρα του μεγάλου Ιταλού δημιουργού και τη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον θάνατό του.

Πρωταγωνιστεί ο συχνός συνεργάτης του Γουίλεμ Νταφόε που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία του. (Strada Films)

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: agenda, cinema, live, ατζέντα της εβδομάδας, διασκέδαση, θέατρο, ψυχαγωγία

Keywords
ote tv, Μιχάλης Κακογιάννης, αειφόρος ανάπτυξη, πυγμαλίων δαδακαρίδης, θεατρο, τηλ, live, ωρα, time, ote, cinema, monsters, μαρια, πιανο, μαΐου, ελλαδα, αθηνα, φαξ, ζητείται, cesar, wave, max, ιθύνων, franchise, mad, μαξ, τομ, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, monster, νέα, ηρωδειο, viva, alpha, films, tags, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, ελενα παπαβασιλειου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, madwalk, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, θεμος αναστασιαδης, νίκος αναστασιάδης, νεος παπας, αλλαγη ωρας 2013, θεατρο βραχων, ote tv, ζητείται, αυγη, ηθοποιος, ιταλια, μητερα, ταινιες, ωρα, alpha, cinema, mad, ote, time, αρθρα, αιωνια πολη, ανθρωπος, αννα, ατζεντα, βραδυ, βρισκεται, γεφυρα, δαδακαριδης, δημος, δειτε, δρομος, εγινε, ελενα, εβδομαδα, επτα, ζωη, ζωης, ιδια, διαγωνισμοι, ιδρυμα μιχαλης κακογιαννης, ιδρυμα, ιθύνων, κακογιαννης, λογο, μαΐου, μαξ, μπυρα, μαρια, νυχτα, ομαδα, οπερα, οχυρο, παζολινι, πιανο, πυγμαλιων, πυγμαλίων δαδακαρίδης, ρολο, σαββατο, συνεχεια, σκηνοθεσια, ταυρος, τηλ, τμημα, τομ, φαντασματα, φαξ, φεστιβαλ, φοβος, φροντιστηριο, φορα, χαρα, κωνσταντινος, ωρες, αφεντικο, cesar, class, εμφανισεις, φιλοι, franchise, κωνσταντινου, κυριακη, max, men, μπροστα, single, θεματα, viva
Τυχαία Θέματα