7 «pinky» αρώματα που θα φέρουν την άνοιξη

Μία γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά και τη διάθεσή της μέσα από το άρωμα που θα επιλέξει. Με μία μυρωδιά είναι ικανή να πει τη δική της ιστορία και η επιλογή της είναι στο χέρι μας. Περιμένοντας την άνοιξη λοιπόν σκέφτηκα να συγκεντρώσω μερικά από τα πιο “pinky”, νέα αρώματα. Η επιλογή έγινε αρχικά με βάση το μπουκάλι και την απόχρωσή του, αλλά τελικά κατέληξα σε 7 λουλουδάτα κατά κύριο λόγο αρώματα, ξέχειλα από θηλυκότητα, αισθησιασμό και φρεσκάδα.

Η πούδρα, η βανίλια, τα εσπεριδοειδή και

νότες από εκλεκτά άνθη λουλουδιών αναμειγνύονται δημιουργώντας εκλεπτυσμένα αρώματα που κλείνονται μέσα σε όμορφα μπουκαλάκια.

Info: Τα λουλουδάτα αρώματα αναδεικνύουν τόλμη, περιπέτεια αλλά και μία sexy γλυκύτητα που μπορεί να κάνει την κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα. Εξάλλου, οι προσμίξεις είναι αυτές που δίνουν την τελική νότα και εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε την ιδανική για εμάς.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Amber Musk Aerin Lauder. Ένα ιδιαίτερο λουλουδάτο άρωμα με ξεκάθαρες ανατολίτικες νότες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Signorina Eleganza Salvatore Ferragamo. Όπως μαρτυρά και το μπουκάλι του, πρόκειται για ένα θηλυκό, φρουτώδες άρωμα που αφήνει εκλεπτισμένες λουλουδάτες νότες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παιχνιδιάρικο και αισθησιακό είναι το νέο άρωμα DSQUARED², Want. Η γλυκιά βανίλια παντρεύεται με νότες εσπεριδοειδών και πούδρας αφήνοντας μία μοναδική μυρωδιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Bellflower Tangerine Pink Pepper από Korres είναι ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν ένα γλυκό κι ανάλαφρο άρωμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Dolce Rosa Excelsa Dolce&Gabbana. To πιο καινούριο άρωμα από το σχεδιαστικό δίδυμο με άκρως λουλουδάτες νότες για εσάς που ψάχνεται μία φρέσκια μυρωδιά που να θυμίζει άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Spicy νότες από ροζ πιπέρι και ginger δένονται με αυτές από μανταρίνι, πατσουλί και σανταλόξυλο και δημιουργούν το Fiery Pink Pepper Eau de Toilette της Molton Brown.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Infusion d’Oeillet Prada είναι ένα «πικάντικο» άρωμα με floral και ξυλώδεις νότες για όσους αναζητούν μία πολύ ξεχωριστή μυρωδιά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: άρωμα, κολώνια, λουλουδάτο άρωμα, μυρωδιές

Keywords
Τυχαία Θέματα