7 ενδιαφέροντες τρόποι για να φορέσετε το λευκό T-shirt

Ένα λευκό T-shirt υπάρχει πραγματικά σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, αφού ανήκει στα κομμάτια εκείνα που παρά την απλότητά τους, θεωρούνται αναπόσπαστα στοιχεία των εμφανίσεών μας. Ακολουθώντας τη λογική του less is more, το λευκό T-shirt αποτελεί έναν καμβά με τον οποίο μπορούμε να «παίξουμε» δημιουργώντας από το πιο απλό σύνολο μέχρι το πιο εντυπωσιακό. Από τη μία μπορούμε να το φορέσουμε απλά με ένα τζιν παντελόνι ή μια φούστα, δημιουργώντας τον πιο basic αλλά stylish συνδυασμό, είτε να το συνδυάσουμε με statement κοσμήματα και αξεσουάρ

όπως φουλάρια και μαντήλια, ακόμη και με άλλα tops, κάνοντας το πιο «ψαγμένο» layering.

Στη photo gallery που ακολουθεί θα βρείτε σίγουρα έναν τρόπο να σας εκφράζει, ώστε να δώσετε νέα πνοή σε αυτό το τόσο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στολίστε το με ένα φουλάρι για τον λαιμό, το οποίο θα δώσει αυτόματα μια κομψή νότα στο σύνολό σας ή επιλέξτε ένα skinny scarf, επίσης μεγάλη τάση για φέτος που προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα lingerie top θα πάρει αμέσως πιο πρωινό χαρακτήρα αν το φορέσετε πάνω από ένα απλό λευκό T-shirt.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το λευκό T-shirt σας μέσα από ένα γιλέκο ή μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, κάνοντάς το πιο κατάλληλο για πρωινές εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το top σας μέσα από το παντελόνι, για να δημιουργήσετε την αίσθηση της πιο ψηλής φιγούρας αλλά και για να δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον στο T-shirt σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια ασύμμετρη φούστα κλέβει τις εντυπώσεις έτσι κι αλλιώς, επομένως συνδυάστε τη με ένα basic λευκό T-shirt ώστε να την αφήσετε να αναδειχτεί ακόμα καλύτερα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το T-shirt σας μέσα από ένα φόρεμα για να του δώσετε πιο casual χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

«Στολίστε» το λευκό T-shirt σας με ένα ενδιαφέρον item όπως ένα strapless top με κάποια διακοσμητική λεπτομέρεια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: layering, Street Style, styling tips, ανοιξιάτικο look, έξυπνες λύσεις, ιδέες styling, λευκό t-shirt, φόρεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα