5 σειρές υποψήφιες για Emmy που αξίζει να δείτε με τις φίλες σας

Δεν ξέρουμε αν σας αρέσουν οι σειρές, σίγουρα όμως τώρα που χειμωνιάζει κιόλας, δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από έναν μαραθώνιο με ποπ κορν και ένα καλογραμμένο σίριαλ.

Με αφορμή λοιπόν τα 68α βραβεία Emmy τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18/9, συγκεντρώσαμε 5 από τις υποψήφιες σειρές που μπορούμε άνετα να παρακολουθήσουμε με τις κολλητές μας. Πόσα επεισόδια λέτε να προλαβαίνουμε μέχρι τότε;

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Unbreakable Kimmy Schmidt

Με την υπογραφή της συμπατριώτισσας, Tina Fey, δεν θα μπορούσαμε να μη μιλάμε για αριστούργημα. Η 29χρονη Kimmy καταφέρνει μετά από 15 χρόνια να το σκάσει από τη «φυλακή» της και να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Downtown Abbey

Η γνωστή βρετανική σειρά που λατρέψαμε από τον πρώτο κιόλας κύκλο, αφού μας μεταφέρει την αίγλη μιας άλλης εποχής. Αξίζει μόνο και μόνο για τα κοστούμια, στην τελική – αν και η πλοκή δεν πάει πίσω.

Δείτε περισσότερα Galleries Veep

Πώς κυλάει άραγε η ζωή μέσα στο γραφείο της Selina Meyer, της Αντιπροέδρου δηλαδή των ΗΠΑ; Η ξεκαρδιστική Julia Louis-Dreyfus αποτελεί από μόνη της έναν λόγο για να λατρέψετε τη συγκεκριμένη σειρά.

Δείτε περισσότερα Galleries Inside Amy Schumer

Η Amy Schumer είναι κάτι σαν το νέο girl crush των κοριτσιών εκεί έξω, αφού ο αυτοσαρκασμός της και η έντονη προσωπικότητά της μας κέρδισαν χωρίς πολλή προσπάθεια. Stand-up χιουμοριστικά κομμάτια, συνεντεύξεις και πολλά άλλα, έκαναν τη μίνι αυτή σειρά να μετρά ήδη κύκλους.

Δείτε περισσότερα Galleries Modern Family

Τι πιο χαλαρωτικό από τις περιπέτειες και τις γκάφες μιας οικογένειας, με την οποία πολλές φορές μπορούμε να ταυτιστούμε κιόλας; Το Modern Family είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περάσει η ώρα μας, και όχι μόνο για την Sofia Vergara.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Downtown Abbey, emmy awards 2016, inside amy schumer, Modern Family, Unbreakable Kimmy Schmidt, veep, βραβεία Emmy

Keywords
Τυχαία Θέματα