5 μυστικά για να ποζάρετε σαν fashion bloggers

Με τα social media να έχουν πια αναβαθμίσει τις ικανότητές μας στη φωτογραφία, οι δυνατότητες μας για super λήψεις με επαγγελματικό αποτέλεσμα είναι πολλές. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το fun κομμάτι της μόδας, μπορούμε πολύ εύκολα να αποκτήσουμε ένα feed που θα θυμίζει εικόνες από street style, όπως αυτές που βλέπουμε από τις

αγαπημένες μας bloggers.

Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά για να βγάλετε την τέλεια #ootd φωτογραφία;

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Βρείτε έναν ωραίο τοίχο. Οι bloggers λατρεύουν να ποζάρουν με τοίχους για background και συνήθως μάλιστα προτιμούν είτε μονόχρωμους είτε brick walls. Η αλήθεια είναι πως το φόντο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη φωτογραφία, οπότε μην το προσπερνάτε.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Κίνηση, κίνηση, κίνηση. Ένα στιγμιότυπο που σας δείχνει να κάνετε ότι περπατάτε θα έχει πολύ πιο natural και ενδιαφέρον αποτέλεσμα, ενώ θα κάνει και τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά. Ανοίξτε βήμα λοιπόν και… click!

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην ποζάρετε επιτηδευμένα. Προτιμήστε να μην κοιτάτε ακριβώς ευθεία στην κάμερα αλλά δοκιμάστε να γυρίσετε το βλέμμα ή το κεφάλι σας προφίλ.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Focus στις λεπτομέρειες. Αν δεν νιώθετε καλά να δείχνετε το πρόσωπό σας, μπορείτε να εστιάσετε σε μια λεπτομέρεια του look σας, σε ένα αξεσουάρ που είναι το key item ή απλά να… γυρίσετε πλα΄τη στον φακό για πιο απρόσμενο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Πόδια on point. Όποια celebrity ή blogger κι αν ρωτούσαμε, η πόζα που κολακεύει περισσότερο τη σιλουέτα δεν είναι άλλη από το να σταυρώνουμε τα πόδια μπροστά, αφού τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά και δίνει και μια θηλυκή νότα στο όλο look. Δοκιμάστε το σίγουρα στην επόμενη photo σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion bloggers, Instagram, ootd, photos, styling tips, Μυστικά στιλ, φωτογραφίες

Keywords
Αναζητήσεις
φωτογράφιση σαν fashion blogger, τα μυστικά των fashion blogger
Τυχαία Θέματα