5 λόγοι που οι διακοπές με σκάφος θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά

Εσύ και αυτός στην αγκαλιά του απέραντου γαλάζιου. Οι διακοπές που συμπυκνώνουν με νόημα πως σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.

Αφήστε πίσω την κανονικότητα της καθημερινότητας και των σταθερών, mainstream προορισμών, αποδράστε από όλα και απολαύστε μια διαφορετική δραστηριότητα που περιλαμβάνει μόνο εσένα, το ταίρι σου και τη θάλασσα. Δώστε την ευκαιρία στους δυο σας να έρθετε ακόμη πιο κοντά, σε μια υπέροχη εβδομάδα διακοπών με σκάφος στην Ελλάδα, που θα θυμάστε για πάντα!

Σαλπάρετε οι δυο σας

σημαίνει:

Περνάτε όλη την ημέρα μαζί, στο οικείο περιβάλλον του σκάφους, και εμπλέκεστε σε όλες τις δραστηριότητες παρέα. Πότε είναι η τελευταία φορά που μαγειρέψατε μαζί; Ή που ζήσατε μια διασκεδαστική περιπέτεια;Στάση σε ερημονήσια για βουτιές! Κολυμπήστε σε κρυστάλλινα νερά, αφήστε τα ίχνη σας σε απάτητες παραλίες, γίνετε οι πρωταγωνιστές της «Γαλάζιας Λίμνης» σε μέρη ειδυλλιακής ομορφιάς, προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα.Το ντύσιμο, ακόμη και το μαγιό, είναι εντελώς προαιρετικά. Καλό είναι βέβαια να έχεις μαζί σου και το little black dress για κάθε περίσταση, καθώς μια κοσμοπολίτικη έξοδος ή μια στάση για φρέσκο ψαράκι σε κάποιο νησί, επιβάλλεται.Θαυμάστε το ηλιοβασίλεμα να χρωματίζει τον ουρανό και τα νερά με απίθανες χρυσές, πορφυρές κόκκινες και ζωηρές μωβ πινελιές ως εκεί που φτάνει το μάτι. Είναι μαγικό να μοιράζεσαι τέτοιες στιγμές με το σύντροφο σου.Υπέροχα δείπνα στο κατάστρωμα, κάτω από το φως των αστεριών. Μουσική, ένα καλό κρασί και ερωτική διάθεση αρκούν για να περάσετε αξέχαστες νύχτες στη θαλασσινή αύρα.

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο vyra.com, τη μοναδική online πλατφόρμα κρατήσεων για σκάφη στην Ελλάδα και ζήστε το όνειρό σας, ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί. Τελικά θα ανακαλύψετε ότι οι διακοπές με σκάφος με φόντο το απέραντο γαλάζιο, είναι η απόλυτη απόδραση για δυο!

Keywords
Τυχαία Θέματα