5 λόγοι για να αγαπήσετε τα tie-front tops

07:54 3/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει για τα tie-back tops και πώς αυτά μπορούν να προσθέσουν μία sexy πινελιά στο στιλ μας, επομένως σειρά έχουν τα tie-front! Πουκάμισα και tops που δένονται κόμπος στο τελείωμα είναι όπως φαίνεται η νέα αγαπημένη τάση του street style, ένα trend τόσο εύκολο που είναι κρίμα να μην το αντιγράψουμε έστω και μιία φορά!

Γιατί;

Μπορούν να φορεθούν τόσο με φούστα όσο και με παντελόνι, για πιο girly ή casual στιλ αντίστοιχα.Δίνουν αυτόματα ένα πιο χαριτωμένο ύφος στο σύνολό μας.Αν το πουκάμισο ή το τοπ μας τελειώνει σε σημείο που δεν μας κολακεύει, με το να το δέσουμε κόμπο γλιτώνουμε αμέσως από αυτό.Είναι ένας εύκολος τρόπος να θυμηθούμε πώς ντυνόμασταν στα 90s, τη δεκαετία που φέτος κάνει και πάλι θραύση.Είναι μια άριστη εναλλακτική σε περίπτωση που δε νιώθετε άνετα με τα cropped tops. Το δοκιμάζετε και αν δεν σας αρέσει, απλά, το λύνετε!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Street Style, summer looks, tie front, tops

Keywords
Τυχαία Θέματα