5 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα

Τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία στο πρόσωπο τα οποία εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Το δέρμα γύρω από αυτά είναι αρκετά ευαίσθητο και δημιουργούνται εύκολα λεπτές γραμμές καθώς και σημάδια κούρασης όπως μαύροι κύκλοι. Χρειάζονται λοιπόν ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία που πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε κρέμα ματιών, αρκεί να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας.

Καλό είναι μαζί με την καθημερινή ενυδατική να έχουμε πάντα μία κρέμα ματιών ή ένα serum και μετά το ντεμακιγιάζ να ενυδατώνουμε προσεκτικά τα μάτια μας. Και λέω προσεκτικά γιατί

παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που θα τοποθετήσουμε το προϊόν στα μάτια μας. Με απαλές, κυκλικές κινήσεις απλώνουμε το προϊόν γύρω από τα μάτια αποφεύγοντας το εσωτερικό τους. Χρησιμοποιούμε τα ακροδάχτυλα για ένα μασάζ στην περιοχή που θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας.

Ρίξτε μία ματιά στις παρακάτω κρέμες και serums ματιών και κάντε τη δικής σας έρευνα αγοράς για να βρείτε το ιδανικό προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις δικές, προσωπικές ανάγκες.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Chanel Hydra Beauty Hydra Gel Yeux. Δροσερό gel ματιών για αναζωογόνηση. Το περίγραμμα των ματιών εξομαλύνεται για μια ανανεωμένη, λαμπερή και πιο νεανική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum
Synchronized Complex II: Μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης και ενυδατώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries

La Prairie Cellular Eye Essence Platinum Rare: Απαλύνει τις ρυτίδες, προσφέρει ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης και ενισχύει τη μείωση των μαύρων κύκλων στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Clinique All About Eyes Rich: Πλούσια κρέμα ματιών που μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις γραμμές άμεσα και μακροπρόθεσμα. Αντιμετωπίζει το πρήξιμο και καταπραΰνει με φυτικά εκχυλίσματα. Βοηθά την ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου. Ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα έναντι των ερεθισμών. Οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Darphin Ideal Resource, Anti Dark Circle Eye Illuminator: Εξειδικευμένη φροντίδα για την περιοχή των ματιών, ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει σε όλη την περιοχή μια «σπίθα» νεότητας και παράλληλα να προσφέρει λάμψη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: serum, βλέμμα, κρέμα ματιών, ξεκούραστο βλέμμα, περιποίηση ματιών

Keywords
Αναζητήσεις
κρεμες που κανουν θαυματα
Τυχαία Θέματα