2+1 Easy Make up Looks

Αν εξαντλήσατε το χρόνο σας μπροστά στην ντουλάπα σας, γιατί απλά δεν ξέρετε τι να φορέσετε ή αν έχετε στη διάθεσή σας μόλις δέκα λεπτά για να ετοιμαστείτε, σας έχω τη λύση.
Σε κάθε ένα από τα παρακάτω παραλείπω το πρώτο step, το οποίο δεν είναι άλλο από το να κάνω μία βάση, απλώνοντας foundation σε όλο μου το πρόσωπο και concealer στα μάτια αλλά και σε διάφορα σημαδάκια που δεν έχουν καλυφθεί.
Ας ξεκινήσω με το πρώτο, το οποίο το ονόμασα «Messy Smokey Look»:

Επέλεξα μία σκούρα καφέ-γκρι σκιά και την άπλωσα σε όλο το κινητό
βλέφαρο.Έβαλα μαύρο μολύβι στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων.Με ένα πινέλο έσβησα το τελείωμα της σκιάς και στη συνέχεια με το ίδιο πάτησα τις ρίζες των βλεφάρων μου για να κάνω blend το μολύβι.Τελείωσα με μάσκαρα και ένα φυσικό κραγιόν.

TIP: Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ δε σας ενδιαφέρουν να είναι όλα τέλεια σβησμένα… γι αυτό άλλωστε το ονόμασα και messy. Πιστέψτε με είναι πολύ sexy look.

Σειρά είχε το «Glam in Burgundy Shades»:

Άπλωσα μία μπεζ με shimmer σκιά και την άπλωσα σε όλο το κινητό βλέφαρο.Έβαλα μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου.Έβαψα τα χείλη μου με ένα σκούρο μπορντό κραγιόν.

Τέλος το «Pretty in Pink»:

Έβαλα μία light καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και την ίδια έβαλα και στα φρύδια μου για να τα τονίσω.Έβαψα τις άνω ρίζες των βλεφάρων μου με μαύρο μολύβι.Συμπλήρωσα με μάσκαρα κυρίως στις άνω βλεφαρίδες μου.Έβαψα τα χείλη μου με ένα κραγιόν σε baby pink απόχρωση.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Για το «Glam in Burgundy Shades» look βρείτε το κατάλληλο σκούρο κραγιόν, που σας ταιριάζει.

Δείτε περισσότερα Galleries

«Cyber», «Dark Side» από την ΜΑC.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στο «Pretty in Pink» μπορείτε να παραλείψετε τη ροζ σκιά και να τονίσετε απλά τις άνω βλεφαρίδες σας, με μάσκαρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Christian Dior, Dior Addict Lip Glow Color Awakening Lip Balm για τέλεια baby lips.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το «Messy Smokey Look» γίνεται όσο έντονο θέλετε εσείς. Εξαρτάται από τη σκούρα σκιά που θα απλώσετε στο κινητό σας βλέφαρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην αμελήσετε να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων σας και τις βλεφαρίδες σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Clinique Lash Power Feathering Mascara Shade 01 Black.
Μία καλή μάσκαρα είναι απαραίτητη σε κάθε σας μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: baby lips, burgundy lips, easy makeup look, makeup look, smokey eyes, γρηγορο μακιγιαζ, εντονο μακιγαζ, μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα