2 σύμμαχοι για την ενυδάτωση του καλοκαιριού

Ο ήλιος του καλοκαιριού μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να χάσει την αρχική του λάμψη και νεανικότητα. Επίσης, η θερμότητα του καλοκαιριού μπορεί να οδηγήσει σε εφίδρωση. Ο ιδρώτας δεν περιέχει μόνο νερό και αλάτι, αλλά και πρωτεΐνες που πρέπει να φεύγουν μακριά, ώστε να μην φράξουν τους πόρους σας. Επομένως η ενυδάτωση είναι το α και το ω για να διατηρήσετε ελαστική και απαλή την επιδερμίδα σας.

Για να μη κοιταχτείτε λοιπόν, στο τέλος των καλοκαιρινών σας διακοπών, στον καθρέφτη και αντικρίσετε ένα θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα, χρησιμοποιείστε το JOHNSON’S® Baby

Oil, ώστε να διατηρήσετε τη λάμψη και τη φρεσκάδα. Το συγκεκριμένο προϊόν ενυδατώνει σε βάθος, σφραγίζοντας την υγρασία, έτσι ώστε να χαρίζει μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Απλώστε σε νωπή επιδερμίδα σε όλο το σώμα κι απολαύστε αυτή την αίσθηση απαλότητας που προσφέρει η βαθιά ενυδάτωση. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχετε ένα σημαντικό όπλο στα χέρια σας, για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Και τέλος, μη ξεχνάτε να πίνετε νερό, διότι τα αποθέματα μειώνονται λόγω της θερμοκρασίας και της εφίδρωσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα σας να καταπονείται και να δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Πίνοντας, όμως 1,5 λίτρο νερό καθημερινά και εφαρμόζοντας το JOHNSON’S® Baby Oil, βοηθάτε σημαντικά στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης και στη διατήρηση μιας λαμπερής επιδερμίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα