14 tips για να φορέσετε τα λευκά sneakers σαν τα κορίτσια του street style

Με αρκετά oldschool χαρακτήρα αλλά φέρνοντας και μια νέα πνοή στο στιλ μας, τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι πλέον το must have κάθε γυναικείας συλλογής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελούν αγαπημένη επιλογή του πιο hot προσώπου του μόντελινγκ αυτή τη στιγμή, το οποίο ακούει στο όνομα Gigi Hadid.

Ξεφεύγοντας από το στερεοτυπικό παπούτσι γυμναστηρίου, τα λευκά sneakers μπορούν πλέον να φορεθούν ακόμη και σε περιστάσεις όπου παλιότερα μπορεί να μην

ταίριαζαν, όπως το γραφείο ή η βραδινή μας έξοδος, με κομμάτια όπως το blazer, ένα επίσημο φόρεμα, οι φούστες μας και τα κοστούμια. Έχουν δηλαδή μετατραπεί στην καλύτερη επιλογή για κάτι άνετο και παράλληλα stylish, το οποίο μπορούμε να φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, γεγονός σωτήριο για όσες από εμάς έχουμε πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα και θέλουμε να μπορούμε να μεταβούμε από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούμε αν πρέπει να αλλάξουμε παπούτσια ή όχι.

1 ΑΠΟ 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φορέστε τα με ένα maxi φόρεμα με έντονα prints, αντί για τα κλασικά ψηλοτάκουνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα cropped παντελόνι θα αναδείξει τα sneakers σας με τον καλύτερο τρόπο και θα κάνει και τη σιλουέτα σας να φαίνεται ψηλότερη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο συνδυασμός λευκού με λευκό εγγυάται τα πιο fresh σύνολα, επομένως μη διστάσετε να τα φορέσετε με ένα λευκό υφασμάτινο ή τζιν παντελόνι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε τα με ουδέτερες αποχρώσεις στο υπόλοιπο look, για ένα σύνολο με ανοιξιάτικη αύρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα αέρινα maxi φορέματα μπορούν να φορεθούν το ίδιο καλά με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, αντί για τα κουραστικά ψηλοτάκουνα που δε σας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων.

Δείτε περισσότερα Galleries

Mini φορέματα ή shirt dresses προσφέρουν την απαραίτητη θηλυκή νότα και ισορροπούν τον casual χαρακτήρα των sneakers.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εφόσον, οπτικά, πρόκειται για αρκετά απλά παπούτσια, μπορείτε να τα φοράτε με ένα κομμάτι με έντονα prints και μοτίβα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μαύρο φόρεμα φοριέται άνετα και το πρωί, ειδικά αν συνδυαστεί με λευκά sneakers, δίνοντας ένα μοντέρνο black & white αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι έντονες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το κόκκινο, συμπληρώνονται ιδανικά με λευκά παπούτσια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για να διατηρήσετε τη θηλυκότητα της εμφάνισής σας, διαλέξτε ένα κομμάτι με μια χαριτωμένη λεπτομέρεια, όπως μια φούστα με zippers ή με άνοιγμα στο πλάι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμη και ένα κοστούμι μπορεί να φορεθεί με τα συγκεκριμένα αθλητικά παπούτσια, κάνονας τις ώρες στο γραφείο πολύ πιο άνετες και ευχάριστες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για το πιο χαλαρό look για τις βόλτες σας στην πόλη, επιλέξτε κομμάτια όπως shirt dresses και τζιν πουκάμισα και ολοκληρώστε με τα αγαπημένα σας λευκά sneakers.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δημιουργήστε το πιο casual chic σύνολο συνδυάζοντας blazer και μαύρο παντελόνι με λευκά παπούτσια.

Δείτε περισσότερα Galleries

To denim σορτσάκι αγαπά τα λευκά αθλητικά παπούτσια και, μαζί με ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο πανωφόρι, συνθέτουν το πιο κομψό city look.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Gigi Hadid, Street Style, white sneakers, αθλητικά παπούτσια, λευκά sneakers

Keywords
Τυχαία Θέματα