10 red carpet beauty looks από τα Critics” Choice Awards 2016

Ακόμα μία εβδομάδα ξεκίνησε με βραδιά βραβείων. Μετά τα Golden Globes και τις ανακοινώσεις των υποψήφιων για τα Oscars, τα Critics” Choice Awards 2016 έλαβαν χώρα με τους διάσημους να παρευρίσκονται στο event. Όπως συμβαίνει σε κάθε παρόμοια τελετή, αυτό που αναπαράγεται ίσως περισσότερο και από τα ίδια τα βραβεία είναι το red carpet και τα διάσημα ονόματα που το διέσχισαν κι έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Στα

10 Critics” Choice Awards 2016 λοιπόν είδαμε αρκετές διάσημες κυρίες να βάζουν τα δυνατά τους για ακόμα μια φορά προκειμένου να κλέψουν τις εντυπώσεις. Τα εντυπωσιακά φορέματά τους συνόδευαν τα αξεσουάρ αλλά και τα beauty looks. Μαλλιά και μακιγιάζ απογείωσαν ή «χάλασαν» τις εμφανίσεις τους. Κάποιες μας άρεσαν πολύ, κάποιες άλλες απλά δεν μας απογοήτευσαν ενώ δεν έλειψαν και οι λάθος επιλογές.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Alicia Vikander

Στα Golden Globes κέρδισε τη μάχη των εντυπώσεων με το κομψό της σινιόν και μάλλον είπε να το ξανακάνει. Αυτή τη φορά με ένα πιο messy ύφος.

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Beckinsale

Τονισμένα μάτια και ένα άκρως θηλυκό hairstyle για sexy beauty look.

Δείτε περισσότερα Galleries Emmy Rossum

Το low ponytail καθώς φαίνεται θ μας απασχολήσει πολύ κι αυτή τη σεζόν. Μας αρέσει η χωρίστρα στο πλάι και το sleek effect.

Δείτε περισσότερα Galleries January Jones

Χρώμα στα μάτια και ελαφριά nude-pink απόχρωση για τα χείλη. Ένα makeup look ιδανικό για όσες θέλουν να αναδείξουν τα ανοιχτόχρωμα μάτια τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Liv Tyler

Retro beauty με έντονα χείλη και natural eye makeup. Άψογη επιλογή για ένα λαμπερό και κομψό redcarpet beauty look.

Δείτε περισσότερα Galleries Kirsten Dunst

Ενώ το μπορντώ χρώμα στα χείλη μας αρέσει πολύ δεν είμαστε σίγουρες για το κοντό καρέ. Μήπως αυτό το κούρεμα δεν ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου της;

Δείτε περισσότερα Galleries Rosie Huntington-Whiteley

Φυσικές αποχρώσεις για το makeup και sleek low updo! Ένα beauty look που αναδεικνύει τα φυσικά της όμορφα χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Aniston

Πάντα γλυκιά, χωρίς να μας εκπλήσσει ούτε με τα μαλλιά ούτε με το μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries Rachel McAdams

Ίσως το καλύτερο beauty look της βραδιάς. Το messy bob της πάει πολύ και ταιριάζει απόλυτα με τη βαθιά κόκκινη απόχρωση που επέλεξα για τα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries Abbey Lee

Simple & sexy. Ένα ψηλό ponytail και smokey eyes θα είναι πάντα μία safe επιλογή, ακόμα και για ένα red carpet look.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, Bob Haircut, Critics' Choice Awards 2016, low ponytail, red carpet beauty look, μακιγιάζ, μαλλιά, σινιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα