10 πράγματα που δεν πρέπει να κρατήσετε μετά το διαζύγιο

15:14 9/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Χωρίσατε, κλάψατε, ακούσατε τα ανάλογα τραγούδια, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να σταθείτε στα πόδια σας. Πρέπει λοιπόν να ανανεώσετε το χώρο σας και να ξεφορτωθείτε πράγματα που σας θυμίζουν το παρελθόν.

Δείτε παρακάτω 10 πράγματα που θα πρέπει να αντικαταστήσετε:

Κρεβάτι: Αντικαταστήστε το παλιό σας κρεβάτι. Επιλέξτε ένα νέο, άνετο με πολλά μαξιλάρια. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα της κρεβατοκάμαρας δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη πινελιά ανανέωσης και φρεσκάδας.

Εσώρουχα: Τα sexy εσώρουχα που είχατε πάρει μόνο για εκείνον, δεν τα χρειάζεστε

πια. Μπορείτε να πάρετε νέα, διαφορετικά, που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφη και σέξι.

Κοσμήματα: Βρείτε ένα ωραίο κουτί και φυλάξτε τα εκεί. Αγοράστε κοσμήματα που όταν τα κοιτάτε θα σας θυμίζουν εσάς και όχι εκείνον.

Πίνακες, αντικείμενα και γενικότερα ότι είχε επιλέξει με το προσωπικό του γούστο και διακοσμεί το σπίτι σας, δωρίστε το. Επιλέξτε εσείς ένα νέο πίνακα, μια αφίσα, ότι σας αρέσει.

Ανανεώστε το μπάνιο σας. Όποια πετσέτα μπλε, γκρι, ανδρικά μπουρνούζια κτλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην σύντροφός σας, πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα. Είναι η ευκαιρία να δώσετε τη girly πινελιά που πάντα θέλατε.

Sex Toys: Είναι από τα πρώτα που πρέπει να εξαφανιστούν. Οτιδήποτε σας φέρνει στη μνήμη στιγμές έντονου πάθους πρέπει να χαθεί από προσώπου γης άμεσα.

Πυτζάμες: Ναι είναι άνετες, ζεστές και έχουν το άρωμα του αλλά έχετε χωρίσει. Γι’ αυτό ψάξτε να βρείτε τις δικές σας φαρδιές φόρμες που συνδυάζονται τέλεια με το αγαπημένο σας T-shirt και χαλαρώστε στο καναπέ σας.

Φωτογραφίες: Στο κουτί αναμνήσεων και αυτές παρακαλώ. Το όποιο δεν θα πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο όσο στιλάτο και αν είναι.

Τα ποτήρια του κρασιού: Ναι και αυτά πρέπει να αντικατασταθούν. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά σκεφτείτε το λόγο που τα πήρατε. Τις κρύες μέρες του χειμώνα, που χαλαρώνατε αγκαλιά βλέποντας ταινίες και πίνοντας το αγαπημένο σας κρασί.

Φίλοι: Οκ, με τα άψυχα αντικαθίστανται, τι γίνεται όμως με τους φίλους; Πώς μπορείτε να τους αντικαταστήσετε; Θα πρέπει αναπόφευκτα το πρώτο καιρό να κρατήσετε τις αποστάσεις σας μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή πάλι με δικούς σας φίλους από παλιά που έχετε καιρό να τα πείτε. Προσπαθήστε να κάνετε νέους φίλους.

The post 10 πράγματα που δεν πρέπει να κρατήσετε μετά το διαζύγιο appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα