10 μαθήματα στιλ διακόσμησης απευθείας από το Παρίσι

Σήμερα θα πούμε bonjour και θα μάθουμε πως οι Γάλλοι προτιμούν το σπίτι τους, αφού το Παρίσι, πέρα από τον ρομαντισμό που εκπέμπει, την μόδα και τα ωραία του γλυκά, είναι συνώνυμο του elegant στιλ και στην διακόσμηση. Η κλασσική αρχιτεκτονική και ο συνδυασμός του vintage με το μοντέρνο, δίνει στους χώρους του σπιτιού μια αξιοζήλευτη κομψή αισθητική.

Αυτό που λατρέυω στους Γάλλους είναι ότι προτιμούν τις παλ αποχρώσεις ή στους τοίχους ή σε έπιπλα και

τους αρέσει να παντρεύουν παλιά-vintage αντικείμενα, κρατώντας την αισθητική αξία του παρεθόντος, μαζί με μοντέρνα. Δίνουν βάση στις διακοσμητικές λεπτομέρειες, στα φρέσκα λουλούδια, στους μεγάλους καθρέφτες και στις μακριές βαριές κουρτίνες σε ανοχτές αποχρώσεις.

Στις φωτογραφίες, θα δείτε πως μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σαν Παριζιάνα!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Παριζιάνικη διακόσμηση έχει να κάνει με την αίσθηση του παλιού και του νέου, οπότε βάλτε στο σπίτι σας μερικά από τα έπιπλα της οικογένειά σας που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Δείτε περισσότερα Galleries

2. Επιλέξτε την έντονη αντίθεση των υλικών όπως ξύλο, μπρούντζος, μάρμαρο με μια αρμονία σε όλους τους χώρους.

Δείτε περισσότερα Galleries

3. Οι Γάλλοι προτιμούν τις παλ αποχρώσεις χρώματα όπως το κίτρινο του βουτύρου, το σάπιο μήλο, το ζεστό ροζ και εσείς μπορείτε να φέρεται τα αγαπημένα σας χρώματα σε μια πιο μαλακή απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

4. Επιλέξτε μεγάλους καθρέφτες με χρυσό πλαίσιο και τοποθετήστε τους ή δίπλα στην είσοδο ή πάνω από το τζάκι βάζοντας 2 καλαίσθητα κηροπήγια μπροστά.

Δείτε περισσότερα Galleries

5. Προτιμήστε έπιπλα που έχουν μια ανάσα από τα έδαφος, με όμορφες σκαλισμένες λεπτομέρειες ή στα μπράτσα των καναπέδων ή στις βάσεις των επίπλων.

Δείτε περισσότερα Galleries

6. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της γαλλικής διακόσμησης είναι οι πολυέλαιοι σε όλους τους χώρους και εσείς μπορείτε να τους τοποθετήσετε και σε έναν χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

7. Τα μεγάλα ταβάνια είναι χαρακτηριστικό των γαλλικών σπιτιών και η αντίθεση του χρώματος των τοίχων. Εάν έχετε βάψει γκρι τον τοίχο σας, μπορείτε να βάψετε λευκό το ταβάνι και να δώσετε ύψος στους χώρους σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

8. Τα ντουέτα διακοσμητικών είναι κάτι που πρέπει να προτιμήσετε είτε σε απλίκες, είτε σε τραπεζάκια σαλονιού, είτε σε κηροπήγια.

Δείτε περισσότερα Galleries

9. Επιλέξτε να διακοσμήσετε σε φανερό σημείο ένα αγαλματίδιο ή μια καρποστάλ με τον Πύργο του Άιφελ και όποτε το βλέπετε να ταξιδεύετε στην πόλη του φωτός.

Δείτε περισσότερα Galleries

10. Και τέλος, αυτό που σίγουρα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας για να αποκτήσετε το παριζιάνικο στιλ διακόσμησης είναι τα μεταξένια ή γενικά chic υφές και υφάσματα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ιδέες διακόσμησης, μαθήματα στιλ από το Παρίσι, παριζιάνικο στιλ, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα