10 κρέμες σώματος για πλούσια ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να διαφοροποιούν τις ανάγκες τις επιδερμίδας, ποτέ όμως δεν θα πάψει να είναι απαραίτητα η ενυδάτωσή της. Διανύοντας λοιπόν τη χειμερινή περίοδο, το σώμα μας μπορεί να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να μη βάλλεται από το θαλασσινό αλάτι, ωστόσο χρειάζεται και πάλι φροντίδα.

Φυσικά, η επιδερμίδα του σώματος τους χειμερινούς μήνες είναι πιο προστατευμένη αφού δεν μένει εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες, υπάρχουν όμως ακόμα παράγοντας που δημιουργούν ανάγκες ενυδάτωσης κατά κύριο λόγο.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα στο σώμα σας; Ακόμα και η άσκηση, κατά την οποία προκαλείται εφίδρωση, αφήνει το δέρμα διψασμένο.

Είναι λοιπόν απόλυτα απαραίτητη η χρήση μίας κρέμας σώματος μετά από το ντους, η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει το δέρμα να είναι υγιές και ενυδατωμένο, αλλά θα το προσφέρει και μία απαλή υφή και λαμπερή όψη.

Αυτές είναι 10 οικονομικές κρέμες σώματος που θα προσφέρουν τη σωστή φροντίδα στο σώμα σας, αρκεί να επιλέξετε σωστά με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Apivita, κρέμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης για ξηρές επιδερμίδες
με αμύγδαλο & λεβάντα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Macrovita Body Butter Olive Oil & White Tea: Ενυδατική, αντιγηραντική κρέμα σώματος με λάδι ελιάς και λευκό τσάι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Korres, GUAVA
Body butter: Μεθυστικός συνδυασμός τροπικών φρούτων για τροφή και ενυδάτωση σε όλο το σώμα. Ιδανική για αγκώνες, φτέρνες και γόνατα.

Δείτε περισσότερα Galleries

The Body Shop, SHEA body butter. Πλούσιο και κρεμώδες body butter που απλώνεται εύκολα κι απορροφάται από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λεία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Frezyderm, Christialen Emulsion: Κρέμα σώματος με λεπτόρευστη υφή και άμεση απορροφητικότητα που φροντίζει και ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nivea, Cocoa Butter για πλούσια και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί ακόμα και 48 ώρες. Έχει απαλή υφή και υπέροχο άρωμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Dove, Pyrely Pampering Shea Butter & Vanilla: Κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση για απαλή επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Garnier, Oil Beauty:
Λοσιόν θρέψης εμπλουτισμένη με λάδι για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην ενυδάτωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Vichy, Ideal Body Baume. Με σύνθεση υαλουρονικού οξέως και LHA μαζί με 10 φυτικά έλαια που βοηθάει για ελαστική, λεία και πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nip & Fab, Yoga Blend body lotion. Kρέμα σώματος που προσφέρει εξαιρετική απαλότητα και χαλάρωση για όμορφη κι ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: body lotion, απαλή επιδερμίδα, αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενυδάτωση, κρέμα σώματος, λαμπερή επιδερμίδα, Περιποίηση σώματος

Keywords
Τυχαία Θέματα