Βασιλιάδες: Έρχονται αποκαλύψεις και μαλλιοτραβήγματα!

Τέλος τα ψέματα! Η Τιτίκα και η Λίζα από τους "Βασιλιάδες" θα πάψουν να το παίζουν... πολιτισμένες και να κρατιούνται και πρόκειται να επιδοθούν στο απόλυτο ξεμάλλιασμα ανταλλάσσοντας χοντρές εκφράσεις.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Μίνα Ορφανού στην πραγματικότητα όμως τα πάνε περίφημα μια και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Οι δυο τους διαψεύδουν την απόλυτη... ράδιο αρβύλα που τις θέλει "σκοτωμένες" και γελούν με την εφευρετικότητα αυτών που την διέρρευσαν στον Τύπο.

"Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτή τη φήμη", τονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μιλώντας στο TV Zάπινγκ.

"Δεν

συνέβη ποτέ τίποτα τέτοιου είδους μεταξύ μας – αντιθέτως περάσαμε εξαιρετικά στα γυρίσματά μας. Μην... μασάτε σε τέτοιου είδους αρβύλες. Όλοι μας στο πλατό είμαστε δεμένοι και το ζητούμενό μας είναι να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πόσο δε σε μια τόσο πολύ δύσκολη περίοδο και για τα τηλεοπτικά μας πράγματα".

Σ' αυτό συναινεί απόλυτα και η Μίνα Ορφανού. "Δεν καταλαβαίνω πως κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο! Μάλλον έμειναν στην άγρια κόντρα που έχουν οι ηρωίδες μας και... μαγείρεψαν μια ανάλογη για μας! Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα και πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι όλοι στα γυρίσματα...".

Για την ώρα έχει πατηθεί pause σε αυτά μια και υπήρξε πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αλλά όπως μας λένε και οι δύο με μια φωνή "ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να τηρηθεί η υπόσχεση που μας έχει δοθεί ότι θ' αρχίσουμε να παίρνουμε χρήματα από τον Μάιο για να μπούμε για γυρίσματα του β' κύκλου της σειράς μέσα στο Σεπτέμβριο. Σε τόσο δύσκολες εποχές πρέπει να βάζει κανείς νερό στο κρασί του, να κάνει υπομονή και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες...".

Και αν δεν δοθούν χρήματα, εκείνες θα δεχτούν να επιστρέψουν στα γυρίσματά τους ή όχι;

"Η κοινή απόφαση που πήραμε όλοι οι συντελεστές της σειράς είναι ότι αν δεν ξεκινήσουν πληρωμές δεν θα μπούμε ξανά στα πλατό" λένε με μια φωνή και οι δύο...

Keywords
Τυχαία Θέματα