Το «Life Unexpected» έρχεται στον ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 5Μαΐου η οικογενειακή σειρά «Life Unexpected» που θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ κάθε Σάββατο στις 17.00.

Ένα κορίτσι που έχει ζήσει με θετούς γονείς για 15 χρόνια αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Το ταξίδι της Λαξ μέσω του νομικού λαβυρίνθου της ενηλικίωσής της την οδηγεί στον βιολογικό πατέρα της, Nate «Baze» Bazile (Kristoffer Polaha), ο οποίος έκπληκτος μαθαίνει ότι έχει μια έφηβη κόρη. Ο Baze είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ. Η Λαξ μαθαίνει ότι η μητέρα της είναι η Cate

Cassidy (Shiri Appleby), πολύ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όταν ένας δικαστής αποφασίζει ότι η Λαξ δεν είναι έτοιμη ακόμα για την ενηλικίωση, χορηγεί απροσδόκητα την προσωρινή κοινή επιτήρηση στον Baze και την Cate, οι οποίοι συμφωνούν να κάνουν έστω και καθυστερημένα μια προσπάθεια να δώσουν στη Lux την οικογένεια που της αξίζει.

Παίζουν : Britt Robertson (Lux) , Shiri Appleby (Cate Cassidy), Kristoffer Polaha (Nate "Baze" Basile) , Austin Basis (Math) ,Kerr Smith (Ryan Thomas)

Στο πρώτο επεισόδιο: Η 15χρονη Λαξ έχει περάσει τη ζωή της πηγαίνοντας από τη μια ανάδοχη οικογένεια στην άλλη και αποφασίζει να κάνει αίτηση για ανεξαρτησία. Ψάχνοντας τη νόμιμη οδό, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με τους βιολογικούς της γονείς – τον 30χρονο ιδιοκτήτη μπαρ, Μπέιζ, και την σταρ του τοπικού ραδιοφώνου και μέλλουσα σύζυγο του Ράιαν, Κέιτ Κάσιντι. Τελικά το δικαστήριο δίνει την κηδεμονία της Λαξ στον Μπέιζ και την Κέιτ και οι οικογενειακοί μπελάδες μόλις ξεκινούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα