Τι θα δούμε από Δευτέρα στις σειρές «Πειρασμός» και «Έρωτας και Τιμωρία»

Ίντριγκες, ανατροπές, καβγάδες και απρόσμενες εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν την εβδομάδα που μας έρχεται οι σειρές «Πειρασμός» και «Έρωτας και Τιμωρία». Δείτε περιληπτικά τι θα δούμε στα δύο τουρκικά σίριαλ από Δευτέρα.

Πειρασμός

Ο Μπεχλούλ φεύγει για το εξωτερικό ενώ ξέρει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει. Ο Μπεσίρ παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Αντνάν για όσα είδε εκείνο το βράδυ, όμως τα λόγια του Αντνάν τον κάνουν να αλλάξει γνώμη. Η Μπιχτέρ εγκαταλείπει το σπίτι και ο Μπεχλούλ οργίζεται όταν μαθαίνει τα γεγονότα. Η Νιχάλ πέφτει στην παγίδα της Ελίφ. Ο Μπεχλούλ αναγκάζεται να επιστρέψει και ο Αντνάν συνειδητοποιεί πως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Μπιχτέρ. Η Μπιχτέρ υποφέρει και ζει με αβάσταχτες τύψεις. Έτσι, ετοιμάζεται για μια ομολογία με καταστροφικές συνέπειες.

Έρωτας και Τιμωρία

Η Σαχνούρ είναι έξαλλη καθώς πιστεύει ότι για όλα φταίει η Γιασεμίν. Ο Σαβάς λέει στη Ναζάν ότι χώρισε με τη Γιασεμίν κι εκείνη το αποκαλύπτει στη Σαχνούρ και την Τσιτσέκ. Ο Αχμέτ με τους μπράβους του οδηγούν την Τσιτσέκ σε ένα απόμακρο μέρος. Ο Μεχμέτ βάζει μπρος το σχέδιο της εκδίκησής του και αιφνιδιάζει τη Γιασεμίν. Το σοκ της Γιασεμίν είναι μεγάλο και το βάζει στα πόδια ενώ ο Σαβάς τρέχει πίσω της.

Keywords
Τυχαία Θέματα