Τι φοβάται ο Robert Pattinson;

Ο Robert Pattinson, ο Βρετανός καρδιοκατακτητής που έγινε γνωστός μέσω των ταινιών «Twilight», μπορεί να είναι ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό TIME, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι... απρόσβλητος από φοβίες.

Τι είναι λοιπόν

αυτό που τρομάζει τον 25χρονο σταρ; «Στην καριέρα μου τα 'Twilight' ήταν κάτι σαν δίχτυ ασφαλείας. Είχα ένα 'παράθυρο' τριών ή και τεσσάρων μηνών ανάμεσα στις ταινίες και μέσα σε αυτό το διάστημα μπορούσα να βρω κάπου αλλού δουλειά. Όμως ό,τι και να έκανα ήξερα πως έχω να κάνω ακόμα ένα 'Twilight' το οποίο θα μου έφερνε πολλά χρήματα. Οπότε, γνώριζα πως και να αποτύχω ήμουν καλυμμένος. Όταν θα τελειώσουν τα 'Twilight' υπάρχει περιθώριο για δύο αποτυχίες. Και καλό θα είναι αυτές να είναι σε low budget φιλμ γιατί αν είναι σε μεγάλο budget είσαι τελειωμένος...», δήλωσε στην Guardian o ηθοποιός.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα