Θρίλερ με τη συμμετοχή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing with the stars!

Αν το νέο «Dancing with the stars» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1η Απριλίου, αβέβαιο ακόμα παραμένει αν παρουσιάστριά του θα είναι η ηθοποιός, όπως αναφέρει η Espresso.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο κανάλι και τη δημοφιλή ηθοποιό.

Όπως αναφέρεται, την προηγούμενη εβδομάδα η Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο προκειμένου να

συζητήσουν για το «Dancing with the stars». Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 της είπε ότι επιθυμία του σταθμού είναι να αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του talent show.

Η συνάντησή τους πήγε πολύ καλά με ένα μόνο... αγκάθι! Ο Γιάννης Λάτσιος ενημέρωσε τη Ζέτα Μακρυπούλια πως λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο κοστολόγιο της εκπομπής, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί μείωση του συνολικού κόστους αλλά και της αμοιβής της ίδιας και των συνεργατών της.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι δυσαρέστησε την ηθοποιό, η οποία ζήτησε λίγες ημέρες για να το σκεφτεί. Η διορία όμως έληξε χθες, καθώς είναι προγραμματισμένο σήμερα να γυριστεί το τρέιλερ για το «Dancing» με την παρουσιάστρια και τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ετσι, από νωρίς χθες το πρωί ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την Espresso ο ΑΝΤ1 λόγω των οικονομικών δεδομένων δεν φαίνεται αλλά και δεν μπορεί να αυξήσει το κοστολόγιο της εκπομπής. Από την άλλη μεριά όμως, η Ζέτα αρνιόταν τη μείωση της αμοιβής της αλλά και των συνεργατών της.

Πιθανολογείται ωστόσο ότι τελικά οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσια έκβαση... Αν όμωςτα πράγματα δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα, το τρέιλερ θα γυριστεί μόνο με την κριτική επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα