«Τα ενθύμια που κράτησα από την Μαρία την άσχημη»

Στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή MTV Movies and Stars είναι καλεσμένη αύριο στις 20:00 η Αγγελική Δαλιάνη.

Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο σήριαλ «Μαρία η Άσχημη» μιλάει για τη σημασία της συμμετοχή της στη σειρά αλλά και τα τωρινά επαγγελματικά της βήματα. «Επειδή ο τίτλος ήταν έτσι, είχα κολλήσει αυτή

τη λέξη "άσχημη". Επομένως το πόσες φορές έχω ακούσει ότι τελικά είμαι όμορφη δεν το φαντάζεσαι! Ηταν πολύ ωραίο για το ξεκίνημα. Είχα τελειώσει ένα χρόνο πριν τη σχολή, είχα πάρει μέρος στις οντισιόν και το σίριαλ κράτησε δύο χρόνια. Επομένως νιώθω πολύ τυχερή για όλο αυτό. Μετά τη "Μαρία την άσχημη" είχα περισσότερες ανοιχτές πόρτες σε σχέση με πριν. Σαφώς και έγινε πολύ αγαπητός ο ρόλος και για κάποια χρόνια με είχαν ταυτίσει, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι φρένο για κάτι άλλο. Αλλωστε ήμουν μεταμφιεσμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εχω κρατήσει τα γυαλιά και τα σιδεράκια!» δήλωσε.

Όσο για την παράσταση «Αννα Φρανκ», στην οποία πρωταγωνιστεί, δηλώνει: «Το αισιόδοξο μήνυμα της παράστασης είναι ότι η ανθρωπότητα έχει επιβιώσει σε πολύ χειρότερες καταστάσεις. Εμείς είμαστε πολύ καλά, είμαστε μια χαρά. Θα επιβιώσουμε και θα το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα». Φυσικά με όσα συμβαίνουν δεν θα μπορούσαν να μην μιλήσουν και για την οικονομική κρίση και πόσο την επηρέασε: «Σε γενικές γραμμές ποτέ δεν ήμουν σπάταλη, αλλά αναγκάζεσαι να περιορίσεις κάποια πράγματα, γιατί αφού περιορίζονται τα έσοδα, περιορίζονται και τα έξοδα! Εχεις λιγότερα, ξοδεύεις λιγότερα! Δεν έκανα ποτέ υπερβολές. Το μόνο που νιώθω είναι περισσότερο άγχος για το τι θα συμβεί. Είμαι αισιόδοξη, όπως όλοι οι Ελληνες, πάντα στη στροφή τη σκαπουλάρουμε!»

Keywords
Τυχαία Θέματα