Τα δημοφιλέστερα θέματα του mediagate την εβδομάδα που πέρασε!

Το mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα του site που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών και είχαν την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics για την εβδομάδα που μας πέρασε.

No 1 - VIDEO: Η πιο ντροπιασμένη νύφη έπεσε και... έμεινε με το εσώρουχο!

Κάθε νύφη θέλει να είναι όλα τέλεια στο γάμο της. Βέβαια κάποιες

φορές συμβαίνουν μικρά απρόοπτα που μπορούν να ανατρέψουν το ευχάριστο κλίμα του γάμου.

Αυτό όμως που συνέβη στη νύφη του επόμενου video είναι σίγουρα μεγάλη ατυχία. Την ώρα που μπαίνει στο χώρο της τελετής και περπατάει στο κόκκινο χαλί γλυστράει και πέφτει. Η ντροπιαστική στιγμή όμως δε σταμάτησε εκεί. Όταν προσπαθεί να σηκωθεί από το έδαφος της πέφτει η φούστα του νυφικού!

Διαβάστε περισσότερα...


No 2 - Ο Μπαμπινιώτης στο υπουργείο Παιδείας και οι απίστευτες ατάκες στο twitter!

Μόλις ανακοινώθηκε η ανάληψη του Υπουργείου Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων από τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, όπως ήταν φυσικό τα κοινωνικά δίκτυα "πήραν φωτιά".

Οι χρήστες του twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο και οι αστείες ατάκες "έπεσαν βροχή".

Διαβάστε περισσότερα...


No 3 - Η φωτογραφία της ημέρας: Η Ελληνίδα που «ψάρωσε» τα ΜΑΤ

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και αρκετοί χρήστες στο Facebook και το Twitter μοιράζονται και κοινοποιούν ευχές και φωτογραφίες.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε φιλοξενηθεί και ξεχώρισε πριν από κάποιο καιρό στη στήλη ''24 ώρες σε εικόνες'' της βρετανικής εφημερίδας Guardian, όπου μια Ελληνίδα περνά αδιάφορα μπροστά από τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι έχουν ''κολλήσει'' το βλέμμα τους πάνω της...

Διαβάστε περισσότερα...


No 4 - Χαμός στο twitter για τα γιαούρτια στον Νταλάρα

Γιαούρτια, καφέδες και αποδοκιμασίες περίμεναν τον Γιώργο Νταλάρα χθες στη συναυλία του στο Ίλιον.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο στον Ίλιον και την ώρα που ερμήνευε δέχτηκε βροχή από γιαούρτια και καφέδες.

Όπως είναι φυσικό το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter. Άλλοι υποστήριξαν την κίνηση με αρκετά καυστικά σχόλια ενώ άλλοι την αποδοκίμασαν.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα