«Σπάνε» πλάκα στο Twitter με τις γκάφες του Ashton Kutcher (pics)

Ξέραμε τον «Γκαφατζή της Ζούγκλας» και τώρα μας προέκυψε ο «γκαφατζής του Twitter». Ο Ashton Kutcher δεν άντεξε να γίνεται άλλο ρεζίλι με τα ανάρμοστα και ετεροχρονισμένα tweets του κι έτσι αποφάσισε να παραδώσει τη διαχείρισή του στο management του.

Η αποχώρησή του όμως δεν είναι τόσο... αναίμακτη καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως ο ηθοποιός δεν θα «τιτιβίσει» ξανά, δημιουργήθηκε σελίδα ονόματι «#kutchertweets» στην

οποία οι χρήστες διακωμωδούν τον 33χρονο σταρ γράφοντας κάποια tweets που υποτίθεται πως θα μπορούσε να είχε postάρει ο ίδιος μια και πλέον δεν φημίζεται για την οξυδέρκειά του και για τη σφαιρική αντίληψη των γεγονότων.

«Σκότωσαν τον Καντάφι; Αυτό είναι δολοφονία!» γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος αναφέρει «Πότε θα πιάσουν επιτέλους τον Οσάμα Μπιν Λάντεν;»

Ο αμερικανός δέχτηκε αρνητική κριτική λόγω της ανάρτησης που έκανε υποστηρίζοντας έναν προπονητή που φέρεται να συνδέεται με σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Αυτή δεν ήταν η πρώτη γκάφα του Ashton Kutcher καθώς την 11η Σεπτεμβρίου που μας πέρασε έγραψε στη σελίδα του πως «αυτή θα είναι μια υπέροχη μέρα» ξεχνώντας φυσικά πως πρόκειται για μια από τις πιο «μαύρες» επετείους για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα