Προκαλεί και πάλι το Family Guy

Σάλο κατάφερε να προκαλέσει και πάλι το Family Guy καθώς αυτή τη φορά καταπιάστηκε με το θέμα της 11ης Σεπτεμβρίου αγγίζοντας πολύ ευαίσθητες «χορδές» για τους Αμερικανούς.

Η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων είναι γνωστή για το ακραίο της χιούμορ όμως αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι ίσως το παράκαναν καθώς τα αρνητικά σχόλια στο Διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας το «σοφιστικέ» μωρό Stewie και ο αλκοολικός σκύλος

Brian ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και είχαν την ευκαιρία να προλάβουν τα γεγονότα του 2001 που στιγμάτισαν μια για πάντα τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα, οι δύο χαρακτήρες βρέθηκαν σε ένα εξαιρετικά σαδιστικό δίλημμα αφού έπρεπε να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Να σώσουν την πατρίδα τους από τους τρομοκράτες ή να αφήσουν την ιστορία να γραφεί κανονικά;

To αποτέλεσμα; «Ας συμβεί η 11η Σεπτεμβρίου», ενώ ακολούθησε χάος και πανικός.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως ο δημιουργός του καρτούν Seth MacFarlane είχε δηλώσει κατά το παρελθόν πως είχε κλείσει εισιτήριο για μια από τις μοιραίες πτήσεις της «αποφράδας» εκείνης ημέρας και πως το hangover που είχε και η μοίρα τον έσωσαν από τον βέβαιο θάνατο.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα