Πώς να αυξήσετε τους followers στο twitter

Αν δεν βλέπεις το twitter μόνο σαν ένα εργαλείο για να περνάς χαρούμενα την ώρα σου και θα ήθελες να αποκτήσεις τους followers που έχουν και οι celebrities θέλει λίγο.. κόπο!

Διάβασε μερικά απλά βήματα που θα αυξήσουν τα άτομα που σε ακολουθούν και θα σε κάνουν σιγά – σιγά celebrity του twitter.

1) Κάνε tweet ειδήσεις: Είσαι κάπου

που έχει πολύ κίνηση και έχει κλείσει ο δρόμος; Tweet! Επεισόδια σε μια περιοχή; Tweet! Εναλλακτικά κάνε retweet την είδηση από ένα ενημερωτικό site. Έτσι οι followers σου θα ξέρουν πάντα ότι έχεις την είδηση και θα σε κάνουν retweet διαδίδοντας το προφίλ σου.

2) Κάνε περισσότερα follow! Στατιστικά όταν κάνεις πολλά follow κάποιοι από αυτούς θα σε ακολουθήσουν. Μην υπερβάλεις όμως και κάντο σταδιακά. Δεν θα σε βοηθήσει να φαίνεται ότι ακολουθείς 10.000 άτομα και σε ακολουθούν 300.

3) Κάνε ερωτήσεις στους followers σου. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κρατάς «κοντά» όσους σε ακολουθούν. Επίσης να απαντάς σε ο, τι σε ρωτούν και να βάζεις στην κουβέντα και άλλα άτομα δημιουργώντας ένα οικείο «περιβάλλον».

4) Tweetαρε συχνά αλλά όχι πολύ συχνά! Να θυμάσαι ότι όσο αυξάνονται οι followers σου κάποιοι δε θα σε ξέρουν άρα θα είναι ενοχλητικό να βλέπουν τι κάνεις κάθε 5 λεπτά και θα σε θεωρήσουν spam...

5) Κάνε αστεία tweets! Οι χρήστες του twitter προτιμούν να κάνουν follow κάποιους που γράφουν αστείες φράσεις ή ανέκδοτα παρά όσους μιλούν συνέχεια για προβλήματα.

6) Σύνδεσε το twitter με το λογαριασμό σου στο Facebook και ζήτησε από τους φίλους σου να σε ακολουθήσουν!

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
πως να αυξησώ τους followers μου
Τυχαία Θέματα